Bulbi de flori de vară – sărbătoarea culorilor în grădina ta

Ești pregătit să aduci o explozie de culoare în grădina ta în această vară? Atunci e timpul să achiziționezi cei mai frumoși bulbi flori de vara de la Bursa de Flori, care vor transforma micul tău colț de natură într-o adevărată sărbătoare pentru toate simțurile. Pe lângă aspectul lor incredibil, bulbi flori de vara sunt și foarte ușor de îngrijit, devenind astfel, partenerul perfect pentru fiecare grădinar în parte. 


Bulbi flori de vara, precum daliile, gladiolele și bujorii aduc nuanțe vibrante și forme spectaculoase în grădina ta. Aceste flori magnifice înfloresc la soare și se combină perfect cu plantele perene și plantele cățărătoare pe care le intercalezi în designul grădinii tale. Iar dacă îți dorești o priveliște de neuitat, adaugă și câteva plante aromatice pentru un amestec irezistibil de culori, forme și parfumuri. Pentru a te bucura de o explozie de culoare de-a lungul verii este necesar să urmezi câțiva pași simpli de îngrijire și amenajare.

Alege momentul potrivit pentru plantarea bulbilor

Primăvara este momentul perfect pentru a planta majoritatea bulbilor de flori de vară, deoarece unele flori înfloresc odată cu primele raze de soare mai puternice. Astfel, te vei putea bucura mai mult de parfumul lor și de frumusețea pe care o oferă grădinii tale.

Selectează locația ideală

Bulbii flori de vara au nevoie de o zonă cu lumină puternică și o drenare bună, pentru a se dezvolta corespunzător. Așadar, ia în considerare aceste condiții atunci când alegi locul în care să-i plantezi.

Combinații fabuloase

Ai la dispoziție o mulțime de soiuri de bulbi de flori de vară, fiecare cu propriile caracteristici și culori. O idee bună de amenajare combinarea culorilor și a forme interesante pentru a crea adevărate opere de artă în grădina ta.

Protejează-i de animale și boli

Bulbii flori de vara pot fi tentanții pentru diverse animale, precum rozătoarele și păsările, și pot fi de asemenea, o pradă ușoară dacă nu sunt protejați. Totodată, este important să fii foarte atent pentru a depista imediat orice semne de boli și pentru a lua măsurile necesare de îngrijire


Bursa de Flori îți pune la dispoziție sfaturi și instrucțiuni pentru a te familiariza cu natura bulbilor vara, astfel încât mai apoi să-i poți cultiva în mod corespunzător, oferindu-le condițiile ideale pentru a înflori în toată splendoarea lor. Mai mult, găsești aici o gamă variată de produse din care să îți alegi bulbii preferați, în nuanțele care se potrivesc cel mai bine cu restul amenajării tale. 

Back to top