Tudor Communications te învață cum să transformi comunicarea într-un avantaj în fața concurenței

O notorietate crescută și o reputație pozitivă trebuie întreținute constant după ce au fost obținute pentru a-ți păstra relevanța. Asta înseamnă că munca departamentului de PR este continuă și fără întrerupere pentru acele branduri care își doresc o poziție puternică pe piață. O componentă importantă în acest demers este și comunicarea corporate care se adresează tuturor părților interesate, nu doar potențialilor clienți. Alege să dezvolți campanii de sustenabilitate și CSR prin Tudor Communications și observă oportunitățile de dezvoltare care apar foarte curând!

Despre CSR și sustenabilitate corporativă

La ora actuală, aceste două elemente sunt esențiale pentru un brand pentru ca acesta să poată contura o aură pozitivă în jurul activității sale. Acestea se concentrează pe găsirea unor metode etice și sigure de generare de profit. Fiecare etapă din procesul de producție, vânzare, promovare trebuie să aibă la bază principii și valori puternice, importante pentru comunitatea în care activează. Acest aspect demonstrează interes, implicare și dorință de mai bine, lucruri foarte importante în generarea unei identități de brand care atrage și insuflă încredere tuturor categoriilor de stakeholderi.

Care este obiectivul principal al acestui demers?

Considerente ce țin de imagine sunt de regulă motivul pentru care astfel de activități se demarează. Compania va fi asociată cu activitățile benefice pe care le-a desfășurat, ceea ce îi aduce admirația și respectul tuturor persoanelor interesate de subiectul în cauză. Totodată, prin dezvoltarea unor campanii de CSR ai puterea să îți atribui o etichetă pozitivă prin responsabilitatea pe care o demonstrezi în raport cu problemele sociale de mediu asupra cărora poți face o diferență prin reglementarea propriei activități.

Ca rezultate adiacente obținute printr-o activitate profund etică și responsabilă vei putea observa îmbunătățiri și în ceea ce privește nivelul de implicare al angajaților, creșterea câștigurilor, înmulțirea oportunităților de investiții, brandingul companiei, dar și nivelul de loialitate și încredere al clienților. 

De ce să alegi să colaborezi cu Tudor Communications?

Peste 15 ani de experiență în dezvoltarea unor campanii de comunicare eficiente cu rezultate impresionante face ca Tudor Communications să fie o alegere inspirată pentru orice companie care își dorește să cunoască îmbunătățiri de imagine și să își consolideze relații strânse cu toate grupurile de public cointeresate. Sustenabilitatea și CSR pot fi integrate într-o campanie 360° de PR care îți va aduce beneficii majore într-un timp record, pe baza resurselor proprii, fără să fie nevoie de investiții majore. Totodată, ai garanția dezvoltării unui plan de acțiune adaptat situației companiei în așa fel încât fiecare etapă parcursă să fie un răspuns la nevoile actuale și să te ajute în atingerea obiectivelor generale de brand.

Tudor te ajută să arăți publicurilor tale ceea ce ai mai bun de oferit și să plusezi pe aceste calități în vederea atingerii locului mult dorit în nișa în care activezi.

Back to top