Luna Cafe & Bistro te ajută să organizezi nunta la care ai visat dintotdeauna

Să găsești localul perfect pentru nunta visurilor tale este una dintre primele sarcini de care trebuie să te ocupi înainte de toate. Dacă vrei ca locația să se potrivească cu tema propusă și să aibă suficient spațiu pentru a găzdui un anumit număr de invitați, trebuie să te miști rapid. În 2023, planifică-ți evenimentul la Luna Cafe & Bistro și profită de toate beneficiile oferite. 

Dacă ai peste 40 de invitați, primești din partea casei ornamente din flori de sezon pe fiecare masă, iar la peste 50 de persoane, DJ și un sistem de sunet profesional. Avem mare grijă de fiecare aspect menționat, astfel încât mirii și invitații să se bucure împreună de momente unice, într-un cadru grațios, fermecător și exclusivist. 

Cauți unul dintre cele mai bune localuri de nunți în București? Planifică cel mai important moment din viața ta alături de echipa Luna Cafe & Bistro. Pentru o petrecere de neuitat, îți punem la dispoziție un open bar, un cheese bar, un candy bar și torturi la comandă. Creează amintiri care să dăinuie ani și ani alături de oamenii pe care îi iubești. Intră pe site-ul oficial și consultă ofertele pentru sezonul ce urmează. Detaliile sunt cele care fac diferența aproape de fiecare dată. De peste zece ani de zile reușim să aducem ceva nou pe piață și ne mândrim cu reușitele obținute. 

Luna Cafe & Bistro te ajută să renunți la stres și să te concentrezi mai mult pe lucrurile care contează cu adevărat. Momentele importante din viața noastră merită să fie sărbătorite cu fast, așa că indiferent de tipul evenimentului pe care vrei să-l organizezi, experiența echipei cu care lucrezi își spune cuvântul în planificarea unei petreceri de succes. De peste un deceniu, punem pasiune în tot ce facem și dezvoltăm proiecte frumoase alături de oameni speciali. Suntem pregătiți să punem în scenă evenimente care depășesc toate așteptările. 

Lasă pregătirile în seama noastră și bucură-te de petrecerea ta mult visată. Programează acum o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri și fii mai aproape cu un pas de momentul pe care îl aștepți. Suntem alături de miri încă din primele clipe, deoarece vrem să asigurăm cele mai reușite momente din prima zi a vieții  în doi. Atmosfera, servirea și personalul pot avea un impact semnificativ asupra localului. Mai important, măiestria bucătarilor trebuie recunoscută și foarte apreciată. Oferim servicii complete de planificare și organizare, meniu personalizat, piano bar pentru o atmosferă galantă, candy bar, cheese bar și o zonă dedicată copiilor. 

Back to top