ArtForCars – atelierul de detailing auto cu cele mai înalte standarde

Detalierii înțeleg perfect nevoia de a reda strălucirea unui vehicul, astfel că după o vizită la ArtForCars, mașina ta va arăta ca scoasă din fabrică. Fiecare atelier de detailing auto merge pe abordarea sa unică în ceea ce privește furnizarea de servicii, însă produsul final ar trebui să fie identic. Marea majoritate a intervențiilor de acest tip sunt echivalente. Dacă ești în căutarea celor mai bune servicii de detailing auto din București, am câștigat în ultimii ani loialitatea unui număr uimitor de clienți, ceea ce demonstrează priceperea și sinceritatea noastră.

Când vine vorba de curățarea interiorului, echipa ArtForCars va petrece timp suplimentar efectuând toți pașii necesari. De ce? Pentru că este cea mai neglijată componentă a procesului de curățare și pentru că este mult mai importantă decât exteriorul. Chiar dacă sunteți mai interesat de servicii de detailing exterior, este indicat să curățați mai întâi interiorul, deoarece habitaclu este locul unde veți petrece ore întregi. Veniți la atelierul de detailing București pentru servicii complete.

Covoarele, scaunele și portbagajul sunt componentele principale care beneficiază de o aspirare temeinică din prima. Urmează curățarea, igienizarea și lustruirea întregului interior, inclusiv a torpedoului. Tehnicile folosite de noi sunt menite să îndepărteze orice pată și să remedieze orice defecțiune pe care o simplă vizită la spălătorie nu ar putea să o remedieze. Geamurile, panourile ușilor, tabloul de bord și alte componente similare vor fi apoi curățate cu meticulozitate folosind tratamente și produse speciale.

Experții noștri vor folosi apoi un spray pentru a garanta că automobilul miroase cât se poate de plăcut. În plus, dacă sunteți genul de persoană care călătorește frecvent cu animale de companie, igienizarea interioară devine și mai importantă. Deși exteriorul rămâne prima impresie vizuală, interiorul nu trebuie neglijat, mai ales dacă aveți dificultăți respiratorii sau alergii la praf sau polen.

Indiferent de anul modelului, detailingul auto rămâne cea mai eficientă abordare pentru a-l readuce la frumusețea de odinioară. Specialiștii din echipa noastră vor acorda o atenție deosebită geamurilor, farurilor, roților, anvelopelor și jantelor. Folosind produse chimice specializate, scopul nostru principal este acela de a elimina toate urmele de murdărie și ulei

din vehiculul. Trebuie doar să ne aduceți la cunoștință specificațiile de care trebuie să ținem cont, iar noi vom îndeplini cu seriozitate toate cerințele.

Detailingul este mai mult decât o simplă spălătorie auto. Aici, sfaturile unei echipe de experți ar putea contribui semnificativ la siguranța și confortul șoferului. Alegeți să conduceți într-o atmosferă sigură, plăcută și curată. În funcție de preferințele fiecăruia, beneficiați de servicii de curățare calificate și experimentați un confort sporit. Intrați pe artfrcars.ro, consultați lista de servicii și faceți o programare la atelier. Beneficiați de reducerile de sezon!

Back to top