Și bărbații au nevoie să arate și să se simtă bine în pielea lor

La fel ca și în cazul femeilor care adoptă hobby-uri masculine, ca de exemplu fotbalul sau alte sporturi, unii bărbați aleg să viziteze saloanele de înfrumusețare, optând pentru proceduri estetice, cum ar fi epilarea, manichiură sau pedichiură. Aproape jumătate dintre bărbații care trăiesc în mediul urban își fac programări pentru a beneficia de servicii profesionale de tuns barbă, spălat, coafat, pensat și alte tratamente faciale.

Aceste centre de relaxare destinate exclusiv îngrijirii masculine sunt adevărate oaze de răsfăț, așa că lasă-te pe seama profesioniștilor de la menby.paintsalon.ro și bucură-te de rezultate excelente. Alegerea unui frizer priceput este una dintre cele mai dificile sarcini, mai ales dacă simți nevoia să te remarci printr-un look propriu care să emane mai multă personalitate celor din jur.

Vrei și tu servicii profesionale de tuns, spălat și aranjat?

În multe privințe, procesele de îngrijirea părului ar putea fi comparate cu cele de îngrijire a pielii. Părul uscat are nevoie de hidratare, părul deteriorat necesită regenerare, iar părul gras necesită un tratament specific. Dacă vrei să te simți fresh cu tine însuți de fiecare dată când ieși în oraș sau mergi la un eveniment important, profită acum de ofertele noastre. Intră pe menby.paintsalon.ro și cosultă gama de servicii. Vrem să oferim clienților noștri rafinament, stil și culori de neegalat. Păr drept, ondulat sau savage? Nu contează care este provocarea. Pentru ca tu să fii mulțumit și încântat de munca noastră, trecem peste orice obstacol.

Menby Paint Salon a hotărât, prin activitățile sale, să ofere relaxarea și răsfățul de care un bărbat are nevoie pentru a aborda toate problemele vieții. Din acest motiv, în locația noastră vei găsi întotdeauna personal specializat, gata să răspundă la orice întrebare și să ofere cele mai bune sfaturi. Combinăm cunoștințele cu skill-urile dobândite pentru a crea o atmosfera liniștitoare și plină de încredere față de noi. Indiferent de nevoile tale, fie că vorbim de un bărbierit clasic, pensat sau un tratament care să te ajute cu problema îngrășării rapide a părului, frizerii noștri sunt gata să-ți ofere cea mai bună experiență de până acum.

Potrivit unui sondaj, peste 65% dintre bărbați se simt mai frumoși și peste jumătate mai confortabili în pielea lor după ce folosesc produse de îngrijire a pielii. Este recunoscut faptul că pielea masculină și cea feminină sunt distincte. Pielea bărbaților este cu 16-20% mai rezistentă la stimulii mediului și la efectele nocive, plus că îmbătrânește mult mai încet decât cea a femeilor. Dar, pe baza observațiilor noastre personale, bărbații nu sunt deloc răbdători. Le lipsește perseverența de a căuta salonul care să răspundă cu brio la preferințele lor și decid frecvent să abandoneze căutarea. Noi facem ca totul să fie diferit. Odată ce ai călcat într-unul din spațiile noastre, vei rămâne rămâne să te bucuri de experiențe inedite.

Back to top