Află acum care este prețul unui releveu de arhitectură și detalii despre expertiză tehnică pentru o casă fără autorizație

Fie că doriți să construiți o casă de la zero sau pur și simplu să renovați/recompartimentati/modernizati una, De Stijl vă stă la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a construi legal orice clădire. Astfel, autorizatia pentru lucrarile executate fara autorizatie, se poate realiza doar în baza acestei expertize tehnice, cea care vizează respectarea tuturor regulilor care au în vedere condițiile legale de construcție, existente în acest moment. De asemenea, acest document mai prevede și respectarea documentelor ce au în vedere condițiile cadastrale. Evident, în cazul în care se sesizează anumite nereguli în ceea ce privește toate aceste documente, nu va exista posibilitatea de a primi autorizatia necesara pentru a proiectul în sine.

Lesne de înțeles este și faptul că această expertiză tehnică trebuie să fie emisă de un expert tehnic autorizat, astfel încât să fie îndeplinite toate condițiile de legalitate. Astfel, pentru a afla mai multe detalii despre care este prețul unui releveu de arhitectură, dar și pentru a beneficia de toate informațiile legate de condițiile pe care trebuie să le respectați, este indicat să apelați la un birou de arhitectură specializat, așa cum este și De Stijl.

Așadar, dacă vreți să aveți parte de consultanță de specialitate din partea noastră și să mergeți la sigur cu toată documentația, nu ezitați să ne contactați, iar noi vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

De Stijl este una din cele mai cunoscute și profesioniste firme din domeniul arhitecturii, noi fiind cei care vă putem ajuta cu un releveu la preț rezonabil în zona Constanța. Așa că, puteți avea încredere maximă în serviciile noastre, tocmai pentru a fi siguri că mergeți pe drumul cel bun atunci când porniți o construcție. Indiferent dacă vorbim despre construcția sau reconstrucția unei case, noi vă putem ajuta cu toată documentația de care aveți nevoie pentru a fi îndeplini toate condițiile privind documentația care vă va fi necesară.

Noi suntem profesioniștii de care aveți nevoie atunci când vine vorba de arhitectură de înaltă calitate, design interior și consultanță în construcții, dispunând de posibilitatea de a vă pune la îndemână o multitudine de servicii inovatoare care conferă valoare proiectelor clienților noștri.

Mai mult decât atât, vă punem la dispoziție inclusiv concepte arhitecturale, servicii de amenajări interioare și exterioare pentru case, vile, apartamente, sedii firme, restaurante, cafenele, spații cu destinații sociale, comerciale sau recreative, dar și proiecte de restaurare și modernizare de fațade.

Dacă aveți nevoie de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați și vă oferim tot ceea vă trebuie!

Back to top