Totul despre aplicarea genelor false: cum să le alegi în funcție de forma ochilor

Cu toții recunoaștem că utilizarea genelor false oferă un plus de grandoare oricărui tip de make-up. Îți deschide ochii și îi poate face să pară mai mari și mai atrăgători, însă există un aspect de care cei mai mulți dintre noi nu țin cont: cum să alegi modelul ideal în funcție de forma ochilor.

Deși utilizarea acestora contribuie semnificativ la creșterea stimei de sine, nu ne fac neapărat ochii să arate mai bine dacă potrivirea și stilul sunt greșite. Există o gamă largă de modele cu diverse opțiuni și mărimi, astfel încât toată lumea să poată găsi perechea care să se potrivească perfect cu forma ochilor.

Și, având în vedere că poate fi un subiect care să cauzeze confuzie pentru mulți, vă punem la dispoziție, pe lângă o gamă diversă de produse de calitate, ghidul nostru în găsirea perechii potrivite de gene false, indiferent de forma ochilor, a feței sau a specificațiilor ce țin mai mult de gustul fiecăruia. RainbowGlam este unul dintre magazinele ecommerce care pun în primul rând preț pe calitatea produsului, urmată de fidelizarea clienților.

Indiferent de forma ochilor, există variațiuni pentru oricine. Dacă ai ochii rotunzi și mari sau mici și alungiți, încearcă să adopți gene care să oferă mai mult dramatism spre colțul exterior, creând astfel o formă seducătoare de Cat Eyes. De asemenea, opțiunile de gene ondulate vor adăuga și mai mult dramatism.

Sezonul acesta se poartă genele false cu un aspect natural

Pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de zilele calde de vară în care apa și nisipul fac parte din activitățile de zi cu zi, ultimul lucru pe care cineva și-l dorește este să se confrunte cu scurgeri de rimel sau cu un aspect neplăcut sau extravagant. Genele false îți pot oferi un plus de volum în serile de vară petrecute cu amicii pe terasă sau la petreceri în aer liber.

Problema este că, la fel ca în cazul unei tunsori nepotrivite, extensiile de gene îți pot strica total look-ul. Dacă vă întrebați ce tip de gene false ar trebui să alegeți într-o zi de vară dogoritoare, Vanessa Hudgens recomandă genele artificiale cu un aspect natural. Totul începe de la o simplă cercetare de piață. Faceți alegerea potrivită! Cercetați site-urile web și rețelele sociale în intenția de a verifica calitatea produselor sau a serviciilor oferite de comerciant. Având în vedere că genele false pot fi reutilizabile, vă puteți dedica câteva minute în plus pentru a găsi magazinul ideal care să vă ofere satisfacție 100%. Alegeți să purtați vara aceasta un stil natural, dar care să vă avantajeze forma ochilor. Intrați pe site-ul nostru și consultați oferta de lux pentru gene false.

Back to top