Alegerea produselor potrivite pentru porumbeii tăi

Fie că ești la început de drum sau că poți fi considerat un veteran columbofil, căutarea produselor potrivite pentru porumbeii tăi poate fi un adevărat chin atunci când nu te poți convinge de eficiența diverselor branduri apărute pe piața din întreaga lume.

Dacă te regăsești în această situație, Columbovet îți poate face alegerea mai ușoară prezentându-ți beneficiile și rezultatele propuse de produsele pentru porumbei Romvac. Acestea au parte de o adevărată popularitate în rândul columbofililor români.

Compania Romvac

Cu aproape 5 decenii de experiență pe piața produselor farmaceutice pentru animale, compania se remarcă prin demersurile și descoperirile făcute în domeniu medicinei veterinare și furnizează sute de produse biologice și medicamente menite să contribuie la combaterea celor mai răspândite boli și la consolidarea sănătății.

Romvac este un aliat de încredere pentru columbofili deoarece oferă o gamă largă de produse care îi ajută să își mențină crescătoria departe de virozele și paraziții care pot deveni adevărate probleme de sănătate pentru anumite păsări.

Produsele pentru porumbei Romvac

  1. Enteroguard, Romvac, pulbere 50g, tratamentul enteropatiilor reprezintă un ajutor de nădejde în restabilirea tractului digestiv și tratarea problemelor intestinale care pot apărea la porumbeii de toate vârstele. Acesta este sub formă de pulbere și are efect antidiareic și antimicrobian.

Agenții etiologici pot apărea oricând și pot provoca daune severe în cadrul efectivelor mari de păsări. Acest medicament se amestecă cu hrana și are un spectru larg de acționare, funcționând ca un pansament gastrointestinal.

  • Enteroguard, Romvac, 40 tablete, tratament enteropatie are un efect imediat în tratarea enteropatiilor primare și secundare. Datorită faptului că se administrează sub formă de tablete, îți oferă mai multa siguranță și poți controla cu exactitate doza pe care dorești să o administrezi.

Atunci când mucoasa gastrointestinală este afectată, acest medicament este ideal pentru a o repara într-un timp foarte scurt și în mod eficient. Dereglarea tranzitului intestinal poate fi, de asemenea, o problemă pe care acest medicament o poate gestiona cu succes.

  • Columboviofort, Romvac, 40 tablete, tablete pentru tricomonoză constituie un ajutor de nădejde în combaterea uneia dintre cele mai periculoase și mai răspândite boli în rândul porumbeilor. Tricomonoza afectează organismul în urma unei imunități scăzute și a unei perioade mai stresante pentru păsări.

Dacă descoperi simptome precum penajul zburlit, poftă de mâncare scăzută, sete constantă și o stare de moleșeală în rândul porumbeilor, acest medicament te va ajuta să le redai vitalitatea și să le salvezi de la complicații care pot deveni letale.

Columbovet.ro îți recomandă cu încredere produsele pentru porumbei Romvac, deoarece acestea s-au dovedit a fi extrem de eficiente și de îndrăgite de columbofilii din întreaga țară. Prețul acestora este unul mai mult decât accesibil, mai ales dacă alegi să profiți de promoțiile din cadrul site-ului www.columbovet.ro.

Back to top