Nobileo are un super-apartament de închiriat în Băneasa

Sunteți nou în capitală și căutați o chirie într-o zonă cât mai liniștită, dar apropiată de centrul Bucureștiului? Nobileo are o multitudine de oferte de apartamente de închiriat în Băneasa. Prin urmare, vă invităm să profitați din plin de ofertele noastre, iar împreună să putem găsi pentru tine casa de care aveți nevoie pentru o perioadă de timp mai lungă sau mai scurtă. În acest sens, Nordis vă prezintă spre închiriere un apartament cu 2 camere situat într-un imobil nou din zona Băneasa. Imobilul a fost finalizat in 2016, este structurat P+4 și beneficiază de supraveghere video. Astfel, vorbim despre un sistem sigur de securitate, extrem de eficient, prin intermediul căruia aveți acces la control atunci când vine vorba despre cine iese și cine intră în bloc.

Apartamentul are o suprafață utilă de 55 mp, iar spațiul interior este compartimentat în următoarele componente: living, dormitor, bucătărie deschisă, baie și terasă cu suprafața de 18 mp. Materialele folosite pentru finisaje sunt clasa premium, ceea e înseamnă că nu e vor degrada prea ușor odată cu trecerea timpului. Mai mult decât atât, nici nu veți fi nevoiți să investiți prea mulți bani în renovări sau alte aspecte similare. De altfel,  ce poate fi mai bine și mai ușor decât să fii scutit de la plata unor reparații capitale atunci când te muți într-o chirie nouă. De asemenea, ceea ce dorim să subliniem este că oricine va veni aici poate să se mute direct, pentru că nu se impune nicio investiție.

În ceea ce privește posibilitatea de a avea un loc de parcare, merită să precizăm faptul că, pentru acest apartament se poate închiria loc de parcare subteran în parcarea imobilului cu prețul de 50 Euro + Tva/luna. Astfel, nu veți mai pierde minute în sir căutând un loc de parcare atunci când vă întoarceți după-amiaza de la serviciu și nici nu va mai trebui să vă lăsați mașina pe locuri interzise sau nesupravegheate de camere de luat vederi.

În altă ordine de idei, locația apartamentului este excelentă, puteți beneficia de aerul curat, iar in imediata vecinătate se afla restaurante gourmet, cluburi și lounge-uri selecte, magazine, scoli, grădinițe, centre medicale, centre de wellness și spa. Deci, după o săptămână de serviciu, dacă aveți nevoie de puțină relaxare, la doar câțiva pași de casă se află aceste centre de relaxare și vă puteți petrece timp prețios aici.

Nu în ultimul rând, aducem în atenția dumneavoastră faptul că în apropiere se află și pădurea Băneasa, un loc în care puteți să vă plimbați atunci când simțiți nevoia, mai ales după o zi încărcată la serviciu.

Alegeți acest apartament de închiriat din Băneasa și n-o să vă pară rău!

Back to top