Care sunt beneficiile operațiilor BBL realizate la Dr. Delbani?

În zilele noastre forma și proporția feselor, în special la femei, au devenit un factor important în obținerea unui corp atractiv, bine proporționat.

Cu toate acestea, forma și proporția feselor unei persoane depind în mare măsură de genele acestora. Zona feselor corpului tău stochează grăsime, iar structura scheletică afectează aspectul corpului.

Deci, în ciuda faptului că mulți oameni mențin un stil de viață corect, mănâncă cât mai sănătos și fac mișcare, nu își pot atinge formele dorite din cauza factorilor genetici. În plus, procesul de dobândire a unor forme cât mai bine definite necesită, în mod evident, o perioadă mare de timp și efort.

Operația BBL oferă o modalitate rapidă și permanentă de a-ți depăși limitele genetice pentru a atinge caracteristicile fizicului la care visezi.

Avantajele operației BBL pentru redobândirea formelor perfecte:

Operația BBL nu implică implanturi, pentru că grăsimea este transferată în partea inferioară a corpului. Acest lucru reduce riscul de reacții alergice, deoarece grăsimea este parte din propriul corp.

De asemenea, acest tip de operație poate trece prin etape de îmbunătățire permanente, pentru că nu sunt necesare tratamente suplimentare. Odată ce grăsimea este transferată, presupunând că greutatea nu fluctuează enorm, aceasta va rămâne acolo pentru o perioadă îndelungată de timp. .

Totodată, operațiile BBL conduc către o schimbare radicală, pentru că liftingurile braziliane îndepărtează grăsimea din zona șoldurilor, făcând partea centrală a corpului cu câțiva centimetri mai mică. Ulterior, aceasta urmează să fie adăugată pe fese, făcându-le cu câțiva centimetri mai mari. Acest lucru are ca rezultat o schimbare generală realmente vizibilă.

Avantajele operațiilor BBL

  • Tehnici nechirurgicale – Nu este necesară anestezia, deoarece procedura necesită doar o serie de injecții.
  • Timp minim de recuperare – deoarece nu are loc nicio intervenție chirurgicală invazivă, este nevoie puțin timp de recuperare.
  • Mai puțin dureros – disconfortul asociat cu procedura este cel mult ușor comparativ cu implanturile fesiere
  • Nu este nevoie de exces de grăsime – persoanele de diferite greutăți și dimensiuni pot avea parte de un lifting fesier, deoarece nu este necesar exces de grăsime pentru transferul de grăsime.
  • Fără cicatrici – injecțiile mici nu lasă urme pe corp, așa cum se întâmplă în cazul implanturilor fesiere

Un lifting brazilian al feselor, cunoscut și sub numele de operație BBL, poate fi o opțiune bună pentru acele doamne sau domnișoare care își doresc să adauge mai mult contur și fermitate feselor. Totuși, decizia este extrem de personală, iar pacienții trebuie să ia în considerare toate aspectele legate de această intervenție înainte de a face pasul decisiv.

Totodată, un alt aspect este legat de faptul că anumite paciente sunt în mod natural mai potrivite pentru un lifting fesier brazilian  decât alții. Mai mult, fiecare pacientă trebuie să fie realistă cu privire la recuperare și rezultate.

Back to top