4 motive pentru care ar trebui sa alegi parchetul laminat

Deciziile cu privire la amenajarea interioara a locuintei trebuie luate cu foarte mare atentie si avand mereu in vedere imaginea de ansamblu. Alegerea gresita a parchetului poate influenta negativ intreg aspectul unei intregi incaperi. De aceea este foarte important sa ai vedere intreg decorul atunci cand optezi pentru un anumit model.

Parchetul laminat de la Adfin beneficiaza de faptul ca este foarte versatil si se adapteaza cu usurinta in orice tip de interior. Astfel scade considerabil riscul sa dai gres, putand consolida mult mai usor un cadru cat mai armonios. Pe langa acest aspect, mai exista cateva motive care te vor convinge ca podeaua laminata este cea mai buna solutie.

Imita aspectul unor variante mult mai scumpe

Pardoseala laminata este o varianta similara tipurilor clasice de parchet, reusind sa imite cu fidelitate atat aspectul, cat si performanta acestora. Astfel, este o solutie ideala mai ales pentru incaperile de mari dimensiuni, unde traficul este intens si straturile superioare ar fi expuse unui risc de deteriorare foarte ridicat. Beneficiaza de un grad sporit de rezistenta in fata uzurii, ceea ce o face ideala pentru spatiile comerciale si industriale de mici si mari dimensiuni. Cu toate acestea, pot fi amplasate cu succes si in camerele proprietarilor rezidentiale, indeplinind cu succes si exigentele de natura estetica.]

Imbina cu succes stilul clasic cu influentele moderne de design

Data fiind estetica pe care producatorii o abordeaza, podelele laminate se aproprie de stilul clasic al parchetului nobil. Pe de cealalta parte, tehnicile de productie, modalitatea de montare, finisajele si procedeele la care sunt expuse se situeaza in sfera moderna, utilizandu-se tehnologii de ultima generatie. Acest lucru se observa si pe plan vizual, existand posibilitatea de a genera un aspect personalizat si actual, in functie de preferinte.

Preturile sunt mult mai accesibile

Dat fiind faptul ca materia de baza nu mai este lemnul masiv, ci este compus din doua straturi de materiale prelucrate, se poate opta pentru diminuarea sumelor de vanzare. Parchetul laminat sunt concepute dintr-un strat de baza de HDF sau fibre lemnoase de inalta densitate peste care se atribuie un altul de material personalizabil prin imprimare.Acesta poate lua aspectul lemnului natural, indiferent de nuanta si textura dorita. Ba chiar se poate opta si pentru variante care imita luciul lacului sau al uleiului de protectie care imbraca lemnul, in cazul celorlalte tipuri de parchet.

Sunt usor de montat si de intretinut

Beneficiile pot fi observate si in ceea ce priveste procesul de montare, care este la indemana oricui respecta cateva indicatii de baza. De asemenea, odata asamblat, mentenanta se face doar in cativa pasi esentiali, care ii asigura durabilitate crescuta, atat din punct de vedere practic, cat si estetic.

Back to top