Simte confortul pantofilor sport de dama din piele naturala de la GiAnni

Femeile nu trebuie sa poarte mereu tocuri pentru a se bucura de un aspect placut si elegant. Cu ajutorul pantofilor sport pentru dama din piele naturala de la GiAnni pot contura tinute armonioase si potrivite pentru orice ocazie, in timp ce beneficiaza de un grad ridicat de confort.

Materialele utilizate in confectionarea lor, cat si directiile stilistice fac dina cest tip de incaltaminte varianta ideala pentru acele femei care au un ritm de viata alert si au nevoie de cat mai multa libertate de miscare, in timp ce arata bine si isi evidentiaza in continuare feminitatea.

Pantofii sport GiAnni pot incununa cu succes orice tinuta

Moda fluctueaza constant si incercam sa ne adaptam la propunerile moderne, fara a face abatere de la liniile clasice care ne-au consacrat. Data fiind diversitatea estetica pe care o propunem, perechile de pantofi piele sport de dama reusesc sa completeze cu succes orice tinuta, indiferent de registrul stilistic in care se incadreaza. Va bucurati astfel de o pereche de incaltaminte extrem de versatila care ar putea scoate din anonimat chiar si cele mai banale piese vestimentare. Fie ca optati pentru pantofi sport albi de dama, sau variante colorate, acestia vo reprezenta mereu elementul central si punctul de atractie al unui outfit.

Varietate de nuante si modele

Colaboram de peste 20 de ani, de la primele noastre interactiuni cu industria, doar cu designeri italieni. Acestia sunt renumiti atat pentru simtul lor estetic desavarsit si inclinatia pentru moda, cat si pentru creativitatea debordanta si atentia la detalii. Au reusit de-a lungul timpului sa combine liniile clasice cu influente moderne. In acest mod au generat variatii inedite de modele de pantofi sport de dama din piele, despre care orice client poate spune la prima vedere ca este specific marcii GiAnni. Produsele sunt fabricate in Bulgaria, utilizand tehnologii de ultima generatie, ceea ce asigura o fidelitate absoluta in materializarea fiecarui detaliu propus de designerul care le-a creat.

Investitii stilistice inteligente

Pentru ca ne dorim ca printre principalele calitati care ne diferentiaza sa se situeze si calitatea superioara a produselor, oferim garantia fiecarei femei care achizitioneaza o pereche de pantofi sport, cu platforma sau fara, ca aceasta decizie se va materializa intr-o investitie pe termen lung. Pantofii GiAnni au durata de viata medie de la cinci ani in sus, inlocuirea lor impunandu-se doar in momentul in care veti dori sa schimbati modelul.

In ceea ce priveste pretul, acesta variaza masiv in functie de model, pentru a ne asigura ca propunem variante accesibile pentru toata lumea. Astfel ca cea mai ieftina pereche costa 155 de lei, urmand ca preturile sa creasca pana la 553 de lei.

Back to top