Gestioneaza eficient service-ul auto cu un program special conceput in acest sens

S2S Technologies se pozitioneaza ca fiind partenerul ideal a tot mai multor afaceri din diverse domenii de activitate, printre care si service-uri auto de mici si mari dimensiuni. Implicarea lor in procesul de eficientizare al fiecarui business se remarca prin faptul ca ofera solutii computerizate pentru probleme punctuale. Mai exact, prin implementarea unui soft service auto de gestiune special conceput pentru acest domeniu, aveti garantia ca majoritatea activitatilor specifice vor fi inglobate intr-un program bine organizat, in vederea oferirii unor servicii mult mai calitative si rapide decat era posibil pana la momentul respectiv.

Cu ajutorul sau se genereaza mult mai usor devize estimative si de reparatii pentru service-uri auto, moto sau de ambarcatiuni. In oricare dintre aceste sectoare se integreaza afacerea ta, comanda online soft pentru service auto si imbunatateste-ti semnificativ serviciile!

Ce este programul pentru service auto de la S2S?

De-a lungul existentei noastre pe piata, ne-am concentrat pe dezvoltarea unor softuri pentru service auto care sa faca fata cu brio tuturor provocarilor zilnice pe care le presupune acest domeniu. Scopul lui de baza este de a genera devize estimative sau devize de reparatii, intr-un timp cat mai scurt. Aceste chestiuni reprezinta o etapa extrem de importanta in ceea ce priveste activitatea acestui tip de afaceri si dea ceea trebuie sa se desfasoare in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate impuse de domeniul in cauza.

De asemenea, poate fi folosit si in vederea monitorizarii statusului lucrarilor, inca de la momentul intrarii clientului in service si pana la punctul final reprezentat de eliberarea si achitarea facturii. In acest fel se poate avea un control mult mai detaliat asupra fiecarei etape de lucru in parte, asupra felului in care se raporteaza angajatii la meseria lor si nu in ultima instanta, asupra calitatii finale a lucrarii.

Trei variante disponibile ale programului

Acest program soft auto este disponibil in trei variante distincte, in asa fel incat fiecare proprietar sa o aleaga pe cea care ii poate satisface integral nevoile si de asemenea, ofera un raport calitate pret extrem de rentabil.

Astfel ca, se poate opta fie pentru o versiune de soft auto de baza, standard sau una avansata la achizitionarea anuala sau lifetime a licentei. Pachetul de baza presupune generare receptie auto, deviz estimativ final, generare rapoarte client, masina sau angajat si generarea facturii, chitantei sau proformei. Pachetul standard include suplimentar contabilitatea primara completa, pe cand pachetul profesional permite si vanzarea prin casa de marcat.

In acest mod, exista un grad mai mare de adaptabilitate al programului la natura afacerii, ceea ce va creste considerabil eficacitatea gestiunii per total.

Back to top