Bucură-te de frumusețile olandeze într-un stil aparte

Atunci când doriți să aveți parte de o evadare de câteva zile într-unul dintre cele mai frumoase europene, Fabrica de Vacanțe vă dă posibilitatea și șansa unică de a pleca într-un city break în Amsterdam. Orașul vă va oferi nenumărate oportunități de vizita obiective turistice de-a dreptul impresionante datorită acestui city break în Amsterdam, pe care dacă îl simțiți din plin, va rămâne o amintire frumoasă pentru mai mulți ani. Există nenumărate lucruri de făcut în Amsterdam pe orice vreme și multe dintre cele mai pline de satisfacții se află dincolo de locurile turistice din centrul orașului.

Astfel, dacă alegeți să mergeți într-un city break în Amsterdam, vă veți putea bucura de o multitudine de obiective turistice pe care vi le prezentăm mai jos.

  1. Cartierul Jordaan

Deseori citat ca fiind cel mai fermecător cartier din Amsterdam, rătăcirea în Jordaan se simte ca o întoarcere în timp. Inițial o zonă de clasă muncitoare, străzile înguste și clădirile interesante din Jordaan alcătuiesc acum unul dintre cele mai dorite cartiere din Amsterdam, presărat cu galerii de artă independente, magazine de antichități, grădini în curte și baruri și restaurante cu atmosferă plăcută. Renunță la hartă și pierde-te în labirintul de străzi înguste care se întind spre est de canalul Prinsengracht, cunoscut sub numele de Cele 9 străzi, fiind una dintre cele mai pline experiențe de cumpărături din Amsterdam.

  1. Încercați ciclismul

În Amsterdam există peste 800.000 de biciclete, astfel sunt mai multe biciclete decât oameni. Ciclismul în Amsterdam este un mod de viață, facilitat de rețeaua de trasee a orașului, în ceea ce privește bicicletele și de peisajul sublim. Amsterdam se află pe primul loc în ceea ce orașe care practică mersul pe bicicletă și nu există o modalitate mai bună de a explora atracțiile regiunii decât cu ajutorul acestui mijloc de transport. Multe dintre cele mai bine păstrate secrete turistice ale Amsterdamului pot fi descoperite pedalând.

3.    Vedeți morile de vânt, peisajul rural și plajele

Dacă sunteți în oraș pentru city break în Amsterdam, atunci planificați o excursie de o zi  pentru a explora diversele atracții ale zonei înconjurătoare. La doar câțiva pași de Amsterdam se află un peisaj bogat de peisaj rural superb, plaje, mori de vânt și orașe istorice – toate ușor accesibile din centrul orașului. La doar 20 de minute cu trenul de Amsterdam Central, orașul pitoresc Haarlem este  plin de istorie și cultură, plus o mare selecție de magazine, cafenele și restaurante.

  1. Încercați berea din localurile din jur

Berăria produce o gamă de bere standard și de sezon, pe care le veți găsi în multe baruri din Amsterdam, deși nimic nu are un gust la fel de bun ca berea preparată în incintă.

Noi zicem că un city break în Amsterdam merită încercat, voi ce spuneți?

Back to top