Descoperă serviciile profesionale ale service-ului auto Renault de la Auto Cobălcescu!

Pentru siguranţa ta în calitate de şofer şi a pasagerilor tăi, modelul tău de autoturism Renault trebuie să funcţioneze în parametrii optimi şi să aibă parte de cea mai amănunţită verificare cu ajutorul serviciilor de specialitate puse la dispoziţia doritorilor în cadrul service-ului auto Auto Cobălcescu.

Service Renault – soluţia completă potrivită nevoilor tale

În cazul în care ai nevoie de nişte servicii profesionale de calitate superioară pentru maşina ta, oferite de către o echipă de specialişti autorizaţi şi calificaţi, nu ezita să vizualizezi beneficiile service-ului Renault de la Auto Cobălcescu. De la atelier mecanică, atelier caroserie, ITP sau atelier de reparat bateriii de tracţiune pentru vehicule electrice, aici poţi găsi orice, corespunzător nevoilor şi preferinţelor tale.

Dacă optezi pentru atelierul de mecanică, maşina ta se va putea bucura de servicii complete de revizie electrică, diagnoză, geometri, schimbarea anvelopelor sau alte operaţiuni mecanice necesare.

Service Renault

De asemenea, dacă alegi serviciile de caroserie disponibile în cadrul atelierului Auto Cobălceascu pentru a remedia consecinţele provocat de un eveniment rutier neplăcut, vei beneficia de serviciul de Poliţie accidente uşoare, valabil pentru toate sectoarele din Bucureşti, consiliere pentru completarea constatului amiabil, constatarea daunelor împreună cu asiguratorii şi, nu în ultimul rând, reparaţii de caroserie multimarcă.

În cazul în care trebuie să faci ITP-ul maşinii tale, nu mai pierde timpul şi fă o programare în cadrul service-ului Auto Cobălcescu, care te aşteaptă cu buletinul sau cartea de identitate, certificatul de înmatriculare a autovehicului în cauză, cartea de identitate în original a acestuia (pentru cele achiziţionate în leasing este nevoie de o copie semnată şi stampilată de către compania de leasing mamă) şi asigurare actualizată RCA.

Mai mult, Auto Cobălcescu plasează nevoile clienţilor săi pe primul loc, astfel încât pune la dispoziţia acestora primul centru de reparat baterii de tracţiune pentru vehiculele electrice şi electrificate din ţară. Acest centru este dotat cu echipamente specifice reparaţiilor de baterii de tracţiune, alături de o staţie de încărcare. Modelele ale căror baterii vor putea fi reparate în cadrului acestui atelier sunt ZOE, Twizy, Kangoo LR, Clio Hybrid şi Captur Plug-In Hybrid.

Profită de promoţiile service-ului Auto Cobălcescu

Clienţii care aleg dealer-ul auto Cobălcescu sunt privilegiaţi, având acces la diferite promoţii, cum ar fi 55% discount pentru anvelopele de vară Debica Passio 2, care oferă siguranţă crescută maşinii prin reducerea riscului de acvaplanare, asigurând stabilitate bună în viraje, şi o durată de viaţă mare.

De ce Auto Cobălcescu

Auto Cobălcescu este dealer-ul auto cu şi despre clienţi, având o experienţă bogată în sectorul auto şi un portofoliu vast de produse şi servicii de cea mai bună calitate, corespunzătoare până şi celor mai complexe cerinţe sau nevoi ale tale sau ale maşinii pe care o deţii.

Back to top