DDD vă scapă de rozătoare și dăunători

Serviciul de deratizări în București a rozatoarelor oferit de DDD Expert prevede eliminarea completă a posibilității de infestare de la șoareci și șobolani, precum și și monitorizarea continuă în timp. Serviciile noastre de deratizări în București se adresează tuturor companiilor sau clienților individuali care întâmpină probleme cu prezența rozătoarelor în locuințele lor sau în spații de lucruri ori comerciale.

Apariția șoarecilor și șobolanilor este determinată de mai mulți factori, dar cele mai comune semne care vă pot indica prezența lor sunt următoarele:

  • urme de excremente în medii diverse;
  • cabluri, izolație și mobilier roase;
  • recipiente de mâncare roase sau chiar dispariția subită a alimentelor
  • observarea efectivă a unui șoarece sau a unui șobolan

Șobolanii pot provoca diverse probleme de diferite grade, din cauza activității lor continue prin care rod tot ceea ce le iese în cale. În fond, deseori ei atacă cablurile și tuburile care transportă curent electric sau gaz, riscând să provoace scurtcircuite și scurgeri de gaz. De asemenea, sunt purtători de boli infecțioase atât pentru oameni, cât și pentru animale, astfel încât pot cauza probleme majore de sănătate și igienă. Din acest motiv, exterminarea rozătoarelor este obligatorie în orice tip de mediu, iar DDD Expert vă pune la dispoziție deratizări în București. În plus, componenta psihologică nu trebuie trecută cu vederea, pentru că prezența unui șobolan sau a unui șoarece într-o cameră, poate provoca simptome de anxietate și teamă față de aceste vietăți, chiar și atunci când ele nu sunt active. Mai mult, atunci când vorbim despre o afacere, puteți primi chiar o recenzie negativă din partea celor care vă trec pragul,  determinând o revizuire negativă, în special când vorbim despre pensiuni, hoteluri, restaurante sau cafenele.

deratizare persoane fizice

Ați constatat o infestare cu șobolani și șoareci? Sunați-ne pentru o constatare gratuită din partea firmei noastre. Echipa noastră este specializată în identificarea unei posibile infestari de șoareci și șobolani. Activitatea de deratizare a dăunătorilor desfășurată de firma noastră specializată și presupune folosirea de soluții și sisteme de deratizare, care nu sunt la îndemâna oricui pe piață, deoarece acestea pot fi folosite doar de personal instruit și persoane autorizate pentru a evita contactul acestor cu copiii, animalele de companie.

Exterminarea ecologică a șobolanilor are loc în schimb folosind substanțe rare, în special în zonele mai greu accesibile. Sistemul de captare folosește stații de lucru ecologice, cu funcție de amorsare, capabilă să țintească doar șobolanii și șoarecii. Amorsarea are loc prin intermediul substanțelor alimentare naturale, evitând astfel contaminarea mediului și perturbarea lantului alimentar, dacă vorbim despre un centru comercial. Dispozitivul folosit este extrem de inovator și permite monitorizarea rozătoarelor, garantând captarea continuă și eficientă în caz de infestare.

Pentru un serviciu de deratizare eficient, alege echipa DDD Expert!

Back to top