Află beneficiile videochatului cu Studio Safir

Deși considerat de-a lungul timpului un subiect tabu, videochatul a reușit să capete o adevărată popularitate și presupune extrem de multe avantaje pentru cele care îl practică. Tocmai de aceea, eticheta negativă a fost ușor, ușor înlocuită cu cea a prosperității și a șansei dezvoltare pe plan profesional, personal și nu în ultimul rând financiar.

Salarii peste media pieței din România

Factorul cel mai semnificativ pe care îl presupune acest job este conturat de posibilitățile de câștig financiar se ridică la cote înalte. În cazul unei tinere la început de drum beneficiile financiare pot ajunge până la 400 de Euro pe lună, ceea ce în alte domenii ar fi greu de atins fără ani de experiență în spate. Mai mult, de la lună la lună, și de la client la client se pot căpăta veleități personale care să aducă venituri chiar și de peste 4000 de Euro. Totul stă în capacitatea modelului de a purta discuții interesante, pe care să le poată întreține pentru perioade cât mai lungi de timp. Aici se aplică cel mi bine sintagma conform căreia timpul înseamnă bani. Iar în domeniul videochatului, fiecare minut în plus adăugat unei sesiuni video poate fi contorizat în sume excepționale.

Flexibilitate pe toate planurile

Un alt avantaj esențial din acest domeniu este posibilitatea de a stabili pe cont propriu unde, când și cât muncește modelul. Altfel spus, ele își pot desfășura cu brio activitatea și de la birou, și din propria locuință. Singura condiție pe care o impune munca de acasă este să dispună de aparatura necesară. Și anume o cameră video de calitate superioară și un computer care să fie racordat la o conexiune foarte bună de internet. De asemenea, și timpul pe care îl dedică muncii este stabilit în funcție de cât este dispusă să lucreze într-o anumită ziși de cât își dorește să câștige. La fel cum poate opta pentru un program standard de 8 ore pe zi, poate să lucreze doar două ore astăzi, cu posibilitatea de a recupera lucrând 14 ore următoarea zi. Nimic nu este bătut în cuie sau rigid. Totul este dominat de flexibilitate, mai ales în ceea ce privește tipul de interacțiune pe care dorește să îl abordeze în raport cu fiecare client în parte.

Intimitate și confidențialitate la cote înalte

La Studio Safir ne dorim să le asigurăm tuturor modelelor noastre un mediu sigur de muncă și de aceea ținem cont de toate dorințele lor. Tot ceea ce se discută cu un client rămâne doar între ei doi și, în plus, ne străduim să stabilim sesiuni video cu persoane din întreaga lume, mai puțin din zone hiper-populate de români, pentru a diminua riscul ca fetele să fie recunoscute, dacă ele nu își doresc asta.

Back to top