Opțiuni nelimitate de personalizare cu Agrafa Print

Povestea Agrafa Print a început în urmă cu 24 de ani, pe când era parte dintr-o companie responsabilă de grafică și producție publicitară. Astăzi însă, lucrurile au evoluat într-o notă extrem de pozitivă și ne putem referi la Agrafa ca la o marcă distinctă ce are în vedere producerea și distribuirea de materiale tipărite, sub orice formă, personalizate și personalizabile.

Posibilități nenumărate de personalizare

Selecția de obiecte personalizabile Agrafa nu cunoaște niciun fel de limită care să se interpună cu demersul de dezlănțuire a creativității membrilor echipei noastre, în colaborare cu a clienților. Astfel că, realizăm printuri pe orice texturi, materiale, produse, sub orice formă și în orice dimensiuni. Am investit continuu în vederea dotării laboratoarelor cu toată tehnologia necesară în vederea eliminării obstacolelor de natură tehnică, cât și în ceea ce privește instruirea personalului, în așa fel încât să putem asigura realizarea celor mai impresionante și calitative, din punct de vedere material, practic și creativ, de produse tipărite.

Căni personalizate alb

Diversitate de produse și materiale printabile

Desigur că apogeul în materie de solicitări și aprecieri în ceea ce privește materialele tipărite la noi l-au atins faimoasele cărți de vizită Agrafa. Cu toate acestea, nu ne-am dorit să ne limităm strict la producerea lor, deși prezintă o rată atât de mare de succes și ne-am dezvoltat în continuare în vederea implementării posibilității de a imprima orice obiect cu care un client s-ar putea prezenta la sediul nostru.

Astfel că realizăm de la tipărituri pe hârtie, de orice natură și dimensiune, la materiale de marketing și obiecte promoționale. Putem printa pe lemn, textile, piele, plastic, metal, hârtie, carton sau combinații ale acestora, creând astfel obiecte originale, ingenioase, cu un grad mare de atractivitate.

Acestea fiind spuse, în linii mai concrete, realizăm postere, broșuri, foi personalizate, instrumente de scris, aparate tehnologice, suveniruri, căni personalizate, articole de îmbrăcăminte, materiale publicitare de mici și mari dimensiuni; orice obiect pe care un client și-ar dori să își impregneze identitatea vizuală a brandului și în alte cazuri ar fi fost constrâns la alegeri generale din cauza imposibilităților de natură tehnică și tehnologică.

Selecția de căni personalizate Agrafa

În ceea ce privește personalizarea cănilor pentru clienți, acest proces dispune de mai multe variante de realizare. Astfel că putem recurge la personalizare prin sublimare full-color, fie pentru căni de ceramică, fie pentru căni de sticlă, pe fundal alb sau negru, sau în combinații de nuanțe. Printul poate include atât informație scrisă, într-o varietate de culori, dar totodată se poate opta și pentru imprimare foto, dat fiind gradul înalt de fidelitate a imaginii cu realitatea, datorită calității procedurii. Și în ceea ce privește factorul financiar ne străduim să propune, cele mai reduse prețuri de pe piață, deși produsele finale depășesc cu mult calitatea medie disponibilă la momentul actual.

Back to top