Cum poti sa dezvolti o agentie de turism de succes

Astăzi, toată lumea folosește internetul pentru a-și organiza vacanța, astfel încât agențiile au trebuit să se adapteze la obiceiurile consumatorilor de astăzi, iar prezența pe internet joacă un rol important în acest sens. Cu toate acestea, toată lumea din acest domeniu merită informații mai detaliate cu privire la integrarea operatorilor de navigație și a altor servicii oferite de Quick Sell, ceea ce le va facilita operarea.

De unde știi dacă softul Quick Sell este potrivit pentru tine? Totul este foarte simplu. Doriți să aveți propria agenție de turism online? Sau poate îl aveți deja, dar nu funcționează și sunteți nefericit? Aici știți că obțineți acces la o eficiență maximă. Prin integrarea operatorilor de turism cu barca, veți avea acces la un motor de căutare care poate fi integrat de la mai mulți furnizori, cu oferte actualizate în timp real, ceea ce este foarte important. În același timp, este posibil să faceți o rezervare chiar și cu câteva luni în avans, iar ofertele sunt actualizate, din nou, în timp real.

În plus, ofertele sunt foarte variate, așa că includ tot ceea ce orice turist și-ar putea dori, o vacanță charter, un sejur, o pistă sau toate rezervările se pot face separat, de la cazare la bilete. Desigur, faptul că este oferită rezervarea online este un alt mare plus, întrucât așa lucrează majoritatea clienților. Astfel, cu ajutorul serviciului de integrare a apei, agențiile de turism vor avea cu siguranță posibilitatea de a-și crește semnificativ vânzările, deoarece de la bun început au acces la un număr mult mai mare de potențiali clienți.

Sunați la Quick Sell și veți avea acces la un nou site web, care este, de asemenea, gratuit și poate fi configurat și configurat în doar o săptămână. Taxa inițială de configurare este zero, dar veți primi în continuare asistență gratuită și nelimitată, iar costurile generale de configurare sunt mult mai mici. Mai mult, pentru acest serviciu se plătește un abonament general, cu excepția numărului de furnizori integrați și, în orice caz, lista acestora este actualizată periodic fără costuri suplimentare.

Cu alte cuvinte, veți avea acces la un site web complet nou, care este, de asemenea, modern și receptiv la nevoile actuale ale consumatorilor. Site-ul este un bonus, deoarece este gratuit și toate funcțiile trebuie integrate în cel mult 7 zile, inclusiv cele legate de marketing, atât pentru Facebook, cât și pentru Google. Va fi mult mai ușor să vă promovați propria marcă în acest fel, mai ales când setările SEO sunt gratuite.

Back to top