Thelife.ro este un site care înglobeaza aspecte legate de sănătatea fizică, psihică, sport și alimentație, într-un mod deschis și obiectiv. Echipa din spatele acestui proiect, care promovează un stil de viață sănătos, este de părere că fiecare etapă a vieții poate fi afectată de felul în care va simtiți, motiv pentru care informațiile publicate pe site pot veni în sprijinul tuturor celor care vor să aibă o viață lipsite de aceste griji.

Dacă vreți să fiți informat despre modul în care reacționează corpul uman la diferite afecțiuni și alimente, vă așteptăm să descoperiți conținutul informativ al site-ului. Tot aici puteți găsi sfaturi și trucuri pe care le puteți aplica în viața de zi cu zi în relațiile cu prietenii și familia.

Deși tot mai multe persoane devin din ce în ce mai conștiente de obiceiurile care ne fac rău, intențiile noastre de a schimba aceste lucruri rămân la stadiul de teorie. Foarte puțini dintre noi aplică ceea ce învață, iar unul dintre motive îl reprezintă chiar educația. Pornind de la „regula de 5 secunde” și continuând cu alte expresii bine închegate în uzul zilnic, cum ar fi „ia și mănâncă tot din farfurie”, ne putem da seama de anumite tipare comportamentale care nu au la bază un studiu specializat, dar care pentru unii sunt legi de căpătâi. O viață sănătoasă poate fi promovată doar prin educație, iar dacă această componentă esențială lipsește încă de la o vârstă fragedă, aceste persoane se pot confrunta cu diferite probleme de sănătate sau chiar dificultăți de integrare socială.

Noile generații de părinți devin tot mai interesate de viața socială a copiilor, motiv pentru care, în următorii ani, aceste motive de îngrijorare se vor estompa în rândul tinerilor. Thelife.ro  este un proiect recent lansat care își propune să scoată în evidență chiar și cele mai mici detalii care, adunate, pot ajuta la promovarea unei vieți sănătoase. Articolele noastre sunt inspirate din surse sigure, vizate de către organismele de reglementare a sănătății, și prezentate într-o manieră simplă, ușor de înțeles, scurtă și la obiect. Ne dorim ca pe viitor, toți mai mulți oameni să se informeze despre tot ceea ce trebuie să facă pentru a evolua într-un ritm activ și sănătos.

Back to top