Conacul Negoita – o cazare de vis in Covasna

Daca ti-ai propus sa pleci in intr-o vacanta si nu stii ce destinatie sa alegi si nici macar ce locatie pentru sedere, afla ca poti gasi foarte rapid cazari in Covasna, mai exact la Conacul Negoita. Aici va asteapta o oaza de aer curat si o atmosfera ospitaliera, unde domneste servirea ireprosabila, iar serviciile sunt prestate la cel mai inalt nivel.

Mai mult decat atat, puteti desfasura o sumedenie de activitati care sa va faca sa va simtiti liber si cu adevarat lipisiti de orice griji. Atunci cand cauti cazari Covasna, nu trebuie sa te chinui prea mult, iar asta pentru ca la noi vei gasi din prima exact ceea ce ai nevoie: servicii foarte bune si diversificate, personal amabil, mancare buna, atractii turistice de vizitat in apropiere si, nu in ultimul rand, preturi foarte bune la toate serviciile pe care le avem.

proprietate-privata-ultra-all-inclusive

Astfel, nu trebuie sa stai foarte mult pe ganduri si alege chiar acum serviciile noastre de cazare, pe care le poti obtine la un pret de neratat. In ceea ce priveste frumusetea locului, te asiguram ca vei avea cu ce sa iti incanti privirea de indata ce vei ajunge aici. Ne recomanda calitatea serviciilor si produselor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, dar si ospitalitatea de care dovada atunci cand un client ne trece pragul.

Asadar, daca esti in stadiul in care iti planifici o vacanta, te-ai decis ce anume vrei sa vizitezi, insa cauti cazari in Covasna, care sa fie pe masura asteptatilor tale, Conacul Negoita este ceea ce ai nevoie acum.

Conacul Negoita doreste sa aduca un fel de element de noutate in aceasta industrie foarte dezvoltata, mai exact un altfel de concept “all inclusive”, unul complet, in care ai intreaga locatie la dispozitia ta, trei mese pe zi cu preparate din bucataria traditionala ungureasca, bauturi la discretie, crama, loc de joaca pentru copii, 2 Quad-uri Polaris RZR la dispozitie, spa cu sauna pe lemne si cuibar cu sare de la Praid. Mai mult decat atat, te poti relaxa si iti poti incanta privirea si pe marginea bazinului de pastravi cu apa de rau. Cu alte cuvinte, aceasta locatie este ideala, in cazul in care iti doresti sa scapi de tumultul vietii de oras, cel putin pentru cateva zile.

Asadar, daca esti in cautarea unui loc relaxant, linistit, incarcat de o energie foarte buna, te asteptam sa ne treci pragul, iar noi iti vom garanta cele mai bune servicii, plus o experienta de vacanta realmente unica. Cateodata, dorinta de a evada din rutina zilnica este atat de mare, incat esti tentat sa cauti un loc care sa te faca sa te simti desprins de realitate, iar Conacul Negoita este acel loc de vis pe care ti-l doresti.

Back to top