Un implant dentar pentru un zâmbet perfect

Zâmbetul tău este cel mai important lucru atunci când dorești să faci o primă impresie foarte bună. Astfel, acesta trebuie să arată fantastic în orice moment al zilei, fără dar și poate. De multe ori, însă, se întâmplă ca din lipsa atenției sau din neștiință să nu ne dăm seama de o posibilă carie, care mai târziu poate duce la pierderea completă a dinților. Astfel, pentru a te putea bucura din nou de un zâmbet perfect va trebui să apelezi la un implant de dinți care să îți redea frumusețea și stabilitatea dentiției.

Rezistența în timp

Conform statisticilor realizate de către specialiști, implanturile dentare au o rată de supraviețuire de aproximativ 40 de ani, iar dacă sunt îngrijite corespunzător, acesta pot răspunde nevoilor pacienților pentru tot restul vieții. Spre deosebire de alte forme de acoperire a golurilor din dantură precum punțile dentare, care trebuie schimbate după 10 ani, implantologia este o procedură care va rezista în timp și îți va aduce satisfacția dorită.  

Dinții vecini rămân intacți

Un implant dentar nu presupune atingerea niciunui alt dinte din vecinătate. Astfel, singura zonă în care se va lucra va fi cea în care lipsește dintele. Este esențial ca sănătatea dinților naturali să nu fie afectată de nici o procedură stomatologică, astfel încât aceștia să poată funcționa în continuare la capacitate maximă.

Creșterea calității vieții

În mod clar, un implant dentar vine către purtător cu o serie de avantaje indiscutabile. De la estetica de excepție și până la funcționalitatea danturii, toate reprezintă o îmbunătățire evidentă a vieții. Astfel, nu numai că te vei putea bucura de un zâmbet perfect, dar vei avea parte și de alimentele preferate, fără să îți faci griji pentru dinții tăi.

Procedură nedureroasă și foarte rapidă

Dincolo de faptul că la finalul procedurii te vei putea bucura de încrederea unui zâmbet absolut perfect, este important să menționăm faptul că procedura de implantologie nu este una extrem de dureroasă sau deranjantă pentru pacient. Aceasta va avea loc sub anestezie totală, iar timpul de inserare a pivotului este de 7 minute.

Investiție pe termen lung

Deși în primă fază ar putea părea că implantul este mai scump decât alte proceduri stomatologice, cu siguranță, în timp, vei observa o amortizare a investiției tale. La Stoma Urgent, îți vei putea pune implanturi dentare la doar 1000 de lei, ofertă unică, pe care nu o vei mai regăsi în nici un alt cabinet și de care trebuie să profiți cât mai curând. Te vei putea bucura de un zâmbet de excepție, fără să te îngrijoreze suma de bani cheltuită.

Back to top