Stații de epurare performante

Dacă ești în căutarea unor stații de epurare, CVWater este locul în care vei regăsi cele mai bune soluții din acest domeniu. Trebuie să aducem în vedere faptul că acestea pot fi utilizate pentru ape menajere uzate, întrucât sunt dimensionate conform factorilor de calitate și capacitate ai influentului, astfel că la evacuare, apa uzată și epurată să se poată încadra în parametrii pentru condițiile de evacuare în emisar natural, din Normativul NTPA 001 din 2005. În acest sens, oferim o gamă variată de stații de epurare, care pot fi utilizate în mai multe contexte, precum pensiuni, cabane, hoteluri, locuința proprie, dar și în segmentele rezidențiale, care dețin un număr de locuitori de până la 750, situându-se în zonele unde nu există o posibilitate de evacuare a apelor uzate de către rețeaua de canalizare.

Resurse din apa uzată

Putem aduce în vedere faptul că apa rezultată din procesul de epurare are șanse mari de a putea fi reutilizată, datorită calității cu privire la efluentul obținut, iar acest fapt poate duce la o economie mare de apă. În acest sens, există câteva motive pentru care putem recicla apa uzată, iar dacă acestea sunt manageriate deficitar, pot duce la costuri foarte mari și nu aduc beneficii. Din punct de vedere ecologic, putem asigura prin tehnologiile noastre un mediu mai puțin poluat și mult mai sănătos, întrucât dezvoltarea orașelor aduce ca rezultate indici de poluare foarte mari, dar și schimbări climatice nefavorabile, de unde poate rezulta o criză de apă.

Sustenabilitate și eficiență

Utilizarea unor stații de epurare, dar și de diverse echipamente din acest domeniu pot reprezenta una dintre cele mai eficiente soluții, întrucât poți avea încredere maximă în stațiile propuse de către CVWater. Poți contribui și tu la un mediu înconjurător mai sănătos dacă alegi sustenabilitatea, cu ajutorul consumului redus de energie, dar și a diverselor beneficii. În acest sens, ne poți contacta pentru mai multe detalii despre echipamentele noastre.

Tehnologii inovatoare

Dacă ești interesat de achiziționarea unor echipamente și optarea pentru tehnologiile propuse de noi, în vederea proceselor de tratare a apei, vei putea beneficia de nenumărate avantaje. Astfel că poți regăsi soluții optime și complete într-un singur loc, dar și echipamente moderne, eficiente, care se pot adapta în funcție de context.

Diverse segmente

Echipamentele noastre se pot plia pe mai multe tipuri de segmente, precum cea industrială, municipală și rezidențială, iar în acest sens, CVWater pune la dispoziție tehnologii moderne și de expertiză maximă. În ceea ce privește echipamentele industriale, putem aduce în vedere stații epurare fermă, abator, vinificație, dar și echipamente pentru industria alimentară, precum procesatori de lapte și carne, spații de producție și nu numai. În ceea ce privește segmentul rezidențial, vei regăsi tehnologii care constau în epurarea apei, osmoza inversă sau potabilizare, iar în segmentul municipal pot fi necesare stațiile de epurare, stocare și distribuția de apă, foraje de apă de adâncime, iar lista nu se oprește aici.

Back to top