Unde gasim azile de batrani pentru persoane cu Alzheimer?

Atunci cand o persoana sufera de o boala asa cum este Alzheimer, atunci cu siguranta, acestea au nevoie de ingrijire non-stop, iar un azil de batrani poate fi cel mai bun mod de a va asigura ca persoanele dragi sunt in siguranta, iar starea lor de sanatate este supravegheata in permanenta. Intr-un azil de batrani Alzheimer Bucuresti, asa cum este Sky Angels, acest tip de ingrijire pe termen lung ofera multe servicii care pot satisface nevoile fizice, sociale si emotionale ale persoanelor care au boli de acest fel si nu se pot ingriji singure. Decizia de a muta persoana draga intr-un azil de batrani Alzheimer Bucuresti nu este una usoara, insa informatiile pe care vi le vom puncta va vor ajuta sa aveti la indemana toate detaliile de care aveti nevoie despre aceasta optiune, astfel incat sa puteti sti daca este alegerea potrivita sau nu.

Se cunoaste deja faptul ca boala Alzheimer are trei etape, iar pacientii din fiecare etapa necesita niveluri diferite de ingrijire. O persoana  diagnosticata cu Alzheimer  traieste de obicei inca patru pana la opt ani dupa diagnostic, dar exista poate trai chiar pana la 20 de ani. De asemenea, pacientii care sufera Alzheimer in stadiu incipient pot trai o viata relativ normala, desi pot observa caderea memoriei, au dificultati de organizare si pot avea dificultati in munca sau setari sociale, insa pot ramane la domiciliu alaturi de familie.

Cea de-a doua etapa, reprezentata de o forma moderata a bolii poate dura cativa ani. Pacientii din aceasta etapa vor avea simptome evidente, cum ar fi confuzie, pierderi severe de memorie, modificari de comportament sau de personalitate, cum ar fi amagiri, suspiciuni, modificari bruste de dispozitie, probleme cu somnul. Pacientii care se afla in aceasta etapa pot ramane la locuinta de domiciliu, cu conditia sa se afle sub atenta supraveghere a unui membru din familie sau pot opta pentru un azil.

In stadiul grav al bolii, bolnavii de Alzheimer devin incapabili sa descurce singuri si, in cele din urma, isi pierd controlul asupra miscarii. Au nevoie de ingrijire si supraveghere 24 de ore. Totodata, acestea nu au capacitatea de a comunica eficient cu cei din jur si chiar sa impartaseasca faptul ca sufera de durere. Mai mult, acestia  sunt mai vulnerabili la infectii, in special la pneumonie. Asa se face ca, in aceasta situatie ideea de a apela la un azil de batrani care sufera de Alzheimer nu mai este o optiune, ci o necesitate. Prin urmare, pentru toti cei care locuiesc in Bucuresti sau in imprejurimi, Sky Angels este un azil de batrani Alzheimer Bucuresti, care va poate ajuta cu tot suportul ce are in vedere tratarea si ingrijirea persoanelor care sufera de aceasta boala nemiloasa.

Back to top