Lenjeriile de pat pe care te poti baza oricand

Atunci cand alegeti un prosop de uz casnic, sau de baie nu trebuie doar sa luati in considerare designul acestuia. Alte aspecte, cum ar fi tesatura sau greutatea, ii afecteaza direct functiile principale; poate fi confortabil dupa un dus, fata sau maini. Daca faceti o greseala atunci cand alegeti un prosop, il veti gasi imediat. Prosoapele cu densitate redusa sunt slab absorbante, incomode sau chiar inutile. Prin urmare, atunci cand alegeti prosoapele, nu trebuie sa va uitati doar la pretul si / sau designul acestora, si la materialul din care sunt facute, textura, culoare, etc. Suenos iti pune la dispozitie seturi de cate 6 prosoape care se vor potrivi oriunde.

Alege in functie de dimensiuni

Atunci cand cumparati un prosop Suenos, alegerea marimii prosopului este, de asemenea, o problema importanta. Nu este nimic mai jenant decat sa te usuci cu prosopul de care ai nevoie. Desi acest lucru este adevarat, exista lucruri care pot satisface gusturile tuturor, deoarece unora le place sa fie inconjurati de ei insisi, in timp ce unii oameni prefera prosoape mici. Prin urmare, dimensiunea va varia in functie de utilizare si gust. Pe de alta parte, trebuie sa avem in vedere ca, daca alegem culori puternice pentru prosoape, acestea se pot pierde din cauza spalarii si uscarii la soare. Prin urmare, culorile deschise pot avea o durabilitate mai mare. Cu toate acestea, daca prosoapele sunt de inalta calitate, nu exista niciun motiv pentru care acest lucru sa se intample.

Alege calitatea

Este o senzatie minunata sa va inveliti intr-un prosop moale dupa dus. Prosoapele sunt un element esential in familia noastra, dar nu este intotdeauna usor sa obtineti prosopul perfect, deoarece preferam intotdeauna culoarea si designul, dar cel mai important lucru este sa intelegem compozitia acestuia. Functia principala a prosoapelor de baie este uscarea si masurarea ratei de absorbtie a acestora. Cu cat densitatea este mai mare, cu atat rata de absorbtie este mai mare. La Suenos, calitatea unui prosop de baie depinde de diversi factori, precum marca acestuia sau compozitia tesaturii, dar pentru a defini calitatea unui prosop, trebuie sa stiti greutatea acestuia, care este numarul de grame, adica greutatea un metru patrat. Cu cat greutatea fibrei prosopului este mai mare, cu atat este mai mare calitatea prosopului si capacitatea de absorbtie este mai mare, prin urmare, va deveni mai uscata atunci cand va intra in contact cu pielea noastra. Termenul indica greutatea prosopului.

Preturi avantajoase

Preturile prosoapelor oferite de Suenos sunt accesibile oricarui client, acestea variind in functie de dimensiunile acestora.

Back to top