Inscrie-ti micutul la cursuri de dezvoltare personala pentru copii pentru a-l ajuta sa se deschida!

Multi copii din ziua de astazi tind sa fie foarte timizi si par ca trebuiesc impinsi de la spate, insa, de multe ori nu este indicat sa facem noi ceva in acest sens, ci sa apelam la cateva cursuri de dezvoltare personala pentru copii tinute de un expert autorizat in domeniu. De ce? Pentru ca adesea se intampla ca noi, parintii, sa nu stim cum sa ne comportam fara sa ii bruscam. Deseori avem noi cateva bagaje emotionale nerezolvate care ne fac sa ne comportam intr-o maniera inadecvata fara sa ne dam seama ca o facem. Asadar, da o sansa serviciilor de consiliere pentru copii cu Vasile Cristina.

Aceasta are o experienta de peste 10 ani in domeniul ce tine de dezvoltare personala pentru copii, astfel ca stie cum sa ii abordeze pe cei mici. La cursurile de dezvoltare personala pentru copii pot participa cei cu varste cuprinse intre 8 si 10 ani, 10 si 12 ani si 12 si 14 ani, alcatuindu-se grupe de cate maxim 8 participanti tocmai pentru a avea timp pentru fiecare in parte. De asemenea, activitatile de dezvoltare personala pentru copii se vor desfasura in 10 sedinte de cate o ora si jumatate, saptamanal. Daca consideri ca cel mic are nevoie de mai mult timp si o atentie sportia din partea consilierei, poti solicita ca sedintele sa fie individuale pentru a avea ocazia de a sapa mai adanc fricile si problemele acestuia.

Trebuie sa stii ca in cadrul cursurilor de dezvoltare personala pentru copii acestia vor invata cum sa comunice mai bine cu cei din jurul lui, anume cu parintii, bunicii, prietenii si educatorii, si vor invata sa depaseasca fricile, esecurile si teama de esec, timiditatea si furia pentru a intelege propriile emotii si sa le accepte pentru a le putea gestiona. Totodata, se pune mare accent pe dezvoltarea, cresterea si mentinerea stimei de sine la un nivel adecvat varstei.

Pe parcursul atelierelor de dezvoltare personala pentru copii acestia vor fi provocati sa isi dezvolte creativitatea prin desen, modelaj, pictura, dans sau jucand rolul unui personal intr-o piesa de teatru. De asemenea prin intermediul cursurilor de dezvoltare personala pentru copii, acestia isi vor dezvolta memoria, gandirea si viziunea in ceea ce priveste mediul inconjurator, vor invata sa lege prietenii si sa aprecieze valoarea acesteia si, nu in ultimul rand, sa isi dezvolte abilitatea de a asculta si de a interactiona cu cei din jur. 

Investeste in educatia copilului tau si alege cursurile de dezvoltare personala pentru copii tinute de Vasile Cristina si vei vedea cum relatia cu el se va imbunatati de la o sedinta la alta.

Back to top