Ai nevoie de consumabile medicale? Apeleaza aici

Actul medical nu se poate desfasura fara ca medicii sau asistentele medicale sa aibe la indemana consumabile medicale de unica folosinta, respectiv consumabile din tifon. In aceasta categorie intra toti medicii din cabinetele medicale de specialitate, clinicile private sau de stat, spitalele private sau de stat, cat si firmele de ingrijiri la domiciliu. Pe langa aceste institutii medicale si non-medicale si persoanele fizice pot avea nevoie de consumabile din tifon in conditiile in care au de efectuat diferite manevre medicale la domiciliu. Pe langa aceste unitati medicale si saloanele de infrumusetare au nevoie de consumabile medicale de unica folosinta. Aici intra saloanele de coafor, manichiura si pedichiura, cosmetica, tatuaje.

Cu toate acestea cele mai mari nevoie de tifon medical le au blocurile operatorii ale spitalelor si unitatilor de primiri urgente, unde instrumentarul medical este intens folosit. Pentru a fi in deplina siguranta pacientii, medicii trebuie sa foloseasca instrumentar medical si consumabile medicale de unica folosinta. Aceeasi obligatie o au si saloanele de infrumusetare, astfel ca sub nici o forma nu se pot utiliza consumabile medicale folosite deja la un alt pacient.

In cazul unitatilor de primiri urgente unde cazurile sunt dintre cele mai variate, consumabilele medicale includ de la pansamente, fasa tifon medical, comprese si pana la branule, perfuzoare, sonde si multe altele. Pe langa aceste consumabile din tifon pentru domeniul medical, la Medaz se gasesc consumabile medicale de unica folosinta pentru laboratoare, precum eprubete pentru recoltarea de probe de sange, lamele, urocultoare si coprocultoare.

Si pentru ca este important ca toata activitatea sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta, deseurile biologice si periculoase si acele seringelor de unica folosinta se colecteaza selectiv si vor fi depozitate in recipiente si cutii cu regim special. Toate acestea se regasesc pe site-ul Medaz.

Aici orice client va putea gasi o gama larga si variata de consumabile medicale necesare in orice tip de activitate care implica utilizarea lor. Aici se vor gasi inclusiv solutii dezinfectante concentrate care se adreseaza igienizarii, dezinfectarii si sterilizarii instrumentarului. Toate solutiile de la Medaz au proprietati bactericide, fungicide si virucide. De asemenea se gasesc solutii necesare pentru dezinfectarea mainilor si tegumentelor.

Pe langa aceste solutii si consumabile medicale, la Medaz se gasesc tot ce inseamna protectie persoanala, indiferent ca este vorba de personal sau pacienti, cei interesati vor gasi aici halate, manusi, bonete, masti si saboti, dar si cearceafuri din hartie, aleze absorbante, scutece pentru incontinenta urinara pentru adulti.

In concluzie, la Medaz se gasesc toate consumabilele medicale de care are nevoie orice institutie medicala sau salon de infrumusetare.

Doar cu Medaz puteti avea grija de sanatatea dumneavoastra si a pacientilor!

Back to top