Daca nu ai cumparat inca dezinfectat trebuie sa stii unde mai gasesti

In acest articol vom discuta despre un subiect foarte important, respectiv spalatul si dezinfectia mainilor. Circulam frecvent cu transportul in comun si este imposibil sa nu observam ca, din pacate, exista persoane care pun un mare accent pe machiaj, dar care au o igiena precara.

De aceea, ar fi foarte bine sa intelegem ca mainile murdare sunt o sursa sigura sa ne imbolnavim si sa transmitem mai departe bacteriile. Din pacate, inca exista copii care nu stiu cat si de ce este important sa ne spalam pe maini.

Cand suntem mici avem o scuza, ca nu ne-au invatat parintii sa ne spalam pe maini, dar cand suntem adolescenti, respective adulti nu mai trebuie sa ne spuna mama sa ne spalam pe maini.

Bacteriile sunt o sursa sigura de amenintare pentru sanatatea noastra, cu atat mai mult cu cat avem un organism slabit si care este predispus la infectii.

Este obligatoriu sa ne curatam pe maini inainte de a manca, dupa ce am atins animale de companie straine, daca avem gripa si tusim des, dupa ce mergem la baie. Altfel spus, este obligatoriu sa ne curatam ori de cate ori simtim ca avem mainile murdare.

Este necesar spalatul mainilor zilnic pentru a indeparta bacteriile acumulate, dar oare este suficient pentru a le elimina definitiv? Raspunsul este da, daca folosim un dezinfectant cu alcool pentru maini.

In continuarea acestui articol vom prezenta cateva motive pentru care este atat de esential sa folosim un dezinfectant medical. Asadar:

  • Oferim un plus sanatatii

Cu apa si sapun vom indeparta microbii, insa, gelul dezinfectant pentru maini a fost creat pentru a distruge germenii comuni.

A-ti curata mainile este o procedura simpla, care poate fi realizata cu produsele potrivite, ca de exemplu, utilizarea zilnica a unui gel antibacterian pentru maini. Mai mult decat atat, magazinul online medaz.ro pune la dispozitia clientilor, varianta unui gel dezinfectant cu alcool care poate fi purtat cu multa usurinta zilnic, oriunde am merge. Acesta nu ocupa foarte mult spatiu si ne ajuta enorm.

  • Nu este nevoie sa ne clatim dupa utilizare

De cele mai multe ori cand suntem plecati nu avem la indemana apa si sapun. Faptul ca exista gel dezinfectant ne ajuta sa ne pastram mainile curate, si pentru ca nu necesita clatire, acest lucru ne ajuta foarte mult.

  • Nu costa mult

Pentru ca stim cat de important este factorul financiar, MedAZ pune la dispozitia clientilor variante de gel dezinfectant cu alcool, accesibile oricarei persoane.

  • Nu usuca pielea

Produsele de pe medaz.ro sunt de cea mai buna calitate, astfel incat fiecare client sa fie multumit de alegerea sa si sa nu existe nici un fel de motive pentru care acestia sa refuze sa le utilizeze.

Back to top