Ce trebuie sa verificam cand primim flori comanda de la florarii online?

Comanda de flori online implica multa atentie din partea clientilor. E simplu sa ai flori comanda acasa, din doar cateva click-uri, insa nu trebuie sa ti se para mult prea simplu, sunt multe lucruri de urmarit si de verificat. Lista e lunga, nu vom vorbi despre toate aici, le vom puncta doar pe cele esentiale. Ce trebuie sa intelegeti este faptul ca la orice comanda de flori atentia trebuie sa fie sporita pentru ca sunt produse perisabile, sensibile, care pot pati orice pe transport. La primirea de buchete de flori de la florariile online trebuie sa fim atenti la… flori. Daca am cumparat un numar de flori le vom numara eventual sau le vom aprecia numarul din ochi, pentru noi s-ar putea sa simbolizeze ceva numarul respectiv. E destul de neplacut sa ii trimiti iubitei 200 de trandafiri rosii superbi, care semnifica cele 200 de zile de cand va cunoasteti si sa primeasca doar 195. Din start surpriza si mesajul transmis dispar si ai doar un buchet banal care va smulge, poate, un zambet si cam atat.

Dincolo de numarul de fire cand ai primit flori comanda de la florariile virtuale te vei uita si la accesorii. Sa spunem ca ai comandat si ursuleti de plus, rame vintage, vaze, diverse aranjamente deosebite, toate trebuie sa fie intacte si sa fie in stare buna. Accesoriile fac parte din mesajul pe care vrei sa il transmiti, deci mare atentie si la ele, la cat de bine arata si sunt intretinute.

La primirea unor flori comanda vei verifica si calitatea aranjamentelor florale. Aranjamentele florale sunt deosebit de importante, trebuie sa fie perfecte de fiecare data si sa reflecte profesionalismul. Detaliile fac diferenta, deci e foarte important sa te uiti la buchete, la cutii, la cosuri, la vaze foarte bine pentru a vedea chiar si cele mai mici imperfectiuni. Ele nu apar, pentru ca specialistii de la florariile care livreaza flori comanda, cum e si Floraria de Vis, au grija sa verifice de doua ori orice aranjamente florale care vor pleca spre destinatari.

Florarie online                                                 

Ambalajele in care vin florarile dintr-o florarie online sunt si ele importante. Cutii, vaze, cosuri deosebite, pe toate trebuie sa le analizezi si sa vezi cat de bine sunt facute, daca rezista la un alt transport pana la persoana care le va primi. Florariile online aleg ambalajele in functie de tipul de flori si de mesajul pe care vrea sa il transmita fiecare expeditor, ambalajele sunt foarte rezistente si pun in valoare florile livrate in cel mai bun mod posibil.

In florariile online poti alege e ambalaje vrei, numarul de fire de flori din fiecare ambalaj, dar si decoratiuni si accesorii speciale pentru ambalajele preferate. Ambalajele sunt din materiale rezistente, au o cromatica placuta, rezista foarte bine la transport si pot fi personalizate foarte usor in functie de cerintele clientilor.

Florarie online Bucuresti          

Un alt lucru la care trebuie sa fii atent la primirea comenzilor de la o florarie online Bucuresti este si aspectul general al florilor. Daca sunt ofilite, daca arata bine, daca au toate petalele, toate aceste lucruri conteaza si pot influenta surpriza pe care vrem sa o punem la cale. Florile de la florariile online bucurestene sunt proaspete de fiecare data, se livreaza rapid, in patru ore ai orice aranjamente florale. Ele sunt pastrate si in conditii bune si sunt comandate doar in functie de comenzile de la clienti. Asa ca nu vei avea probleme cu aspectul general daca te indrepti spre o florarie online cu experienta si servicii de cinci stele, cu specialisti care pot sa se ocupe de toate detaliile legate de fiecare aranjament floral in parte.

Back to top