Iata cine te ajuta sa organizezi o inmormantare in capitala

Dificultatile cu care ne confruntam atunci cand pierdem o persoana draga nu pot fi masurate, iar cine nu a mai trecut prin asemenea momente, cu siguranta, nu stie care sunt procedurile prin care se organizeaza o inmormantare. Bineinteles, trebuie sa fie respectati mai multi pasi si in niciun caz sa fie uitate traditiile. Totusi, pentru a fi ceva mai simplu mai bine ne lasam pe mainile specialistilor, iar cine cauta servicii funerare in sectorul 6, cu siguranta merita sa apeleze aici. Casa Funerara Luca propune mai multe pachete pentru toate nevoile, iar profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit.

Inainte de toate, e bine de stiut ca la Casa Funerara Luca serviciile sunt non stop, ceea ce presupune ca poti apela aici indiferent de ora din zi si din noapte. Cele mai nepotrivite situatii, cu siguranta, intervin in momente total nepotrivite, astfel ca e linistitor sa stii ca poti avea pe cineva care sa te ajute oricand. De asemenea, serviciile oferite nu se limiteaza doar la sectorul 6 din capitala, ci le acopera pe toate si se extind chiar si la nivelul Ilfovului. Cu alte cuvinte, din nou, oricine poate apela la Casa Funerara Luca pentru a beneficia de servicii funerare de cea mai buna calitate.

Bineinteles, partea financiara este cea care face diferenta in majoritatea cazurilor, motiv pentru care e bine de stiut ca aici sunt propuse pachete accesibile pentru toate buzunarele. De fapt, acestea au fost special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor si nimeni nu e nevoit sa aloce un buget considerabil pentru a putea organiza o inmormantare. Acestea fiind spune, cel mai accesibil pachet din punct de vedere financiar este de numai 1000 de lei, suma care cuprinde tot ce poate fi nevoie in cazul unei asemenea ceremonii.

Mai mult decat atat, aceasta suma poate fi recuperata integral intrucat exista un ajutor de inmormantare care poate fi obtinut mult mai usor cu ajutorul specialistilor de aici. Astfel, in cele din urma nu se mai plateste nimic pentru organizarea ceremoniei. In cazul acestui pachet putem aminti de sicriul complet echipat, de crucea din lemn inscriptionata, lenjeria pentru sicriu, setul de orare, iar mai departe se ofera acces la un medic care sa se ocupe de constarea decesului si de imbalsamare care, de altfel, va emite si certificatele necesare in acest sens, fara de care ceremonia nu poate avea loc din punct de vedere legal.

Serviciile cuprind si preluarea decedatului de la domiciliu, asezarea in sicriu, pregatirea, manipularea si nu numai. Toate pachetele sunt complete, iar cine isi doreste ceva mai bun decat atat, se va putea orienta catre cele ceva mai costisitoare, fiind disponibile si unele de lux pentru care preturile ajung pana la 7150 lei.

Back to top