Niciun elev nu trebuie sa aiba grija bacalaureatului

Examenul de bacalaureat nu este atat de speriat pentru ca volumul ridicat al informatiilor nu trebuie sa fie tocit pentru a putea fi retinut. In ajutorul oricarui elev de liceu vine platforma Emedi cu un sistem diferit de invatare, mult mai practic si mai eficient, iar acesta a adunat intr-un singur loc toate lectiile si o multime de teste. Asadar, elevii isi vor putea lua adio de la culegerile si cartile obisnuite pentru ca tot ce au nevoie gasesc aici, la numai cateva click-uri distanta si niciodata nu a fost atat de simplu sa se pregateasca pentru examen.

Dispozitivul pe care il preferi

Aceasta este o platforma la care ai acces de pe orice dispozitiv, fiind disponibila atat in varianta desktop, cat si pentru mobil. Cu alte cuvinte, daca vrei sa inveti de acasa de pe laptop sau de pe calculator o vei putea face, la fel si de pe tableta sau telefon, asa ca te bucuri de toata libertatea de care poti avea nevoie

Fructifica timpul de care dispui

In contextul in care informatiile si testele sunt disponibile direct pe telefon, ai posibilitatea de a profita la maxim de pe urma timpului pe care il ai la dispozitie. Asadar, daca ai de mers undeva sau esti plecat mai tot timpul poti oricand sa mai citesti, sa mai faci un test si sa iti aprofundezi cunostintele.

Abonamentul care ti se potriveste

Emedi propune abonamente special concepute pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu este nevoie de bugete mari pentru a putea profita de pe urma tuturor avantajelor disponibile aici. Pentru a avea acces timp de o luna pe platforma trebuie sa platesti numai 35 de lei, dar preturile devin si mai prietenoase pentru doua sau tre luni, caz in care trebuie sa platesti 59, respectiv 89 de lei. Mai mult, poti testa platforma gratuit fara sa ai ceva de pierdut.

Incepe sa inveti chiar acum

Chiar daca nu te-ai pregatit deloc pana acum si examenul bate la usa, nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca la Emedi poti invata de la zero. Treptat vei ajunge sa iti aprofundezi cunostintele si sa cunosti foarte bine cerintele materiei pentru care inveti, pentru a lua o nota cat mai buna.

Nu mai ai nevoie de carti

La emedi se poate spune ca ai acces la toate cartile si culegerile direct in buzunarul tau, asa ca vei beneficia de mult mai mult confort si ai toate sansele sa te apropii de nota pe care o doresti la bacalaureat. Poti sa profiti de toate beneficiile aduse de aceasta platforma, care iti aduce mai aproape toate informatiile de care ai nevoie pentru a te pregati in mod corespunzator pentru examen.

Back to top