La Personal Calificat gasesti angajati experimentati in diverse domenii

In fiecare zi, tot mai multi angajatorii, fie companii multinationale sau locale se confrunta in Romania cu problema deficitului de personal, si din acest motiv, importul de angajati din afara Uniunii Europene a devenit o necesitate.

Agentia Personal Calificat recruteaza muncitori din Vietnam deoarece cererea din partea angajatorilor este din ce in ce mai mare, convinsi ca muncitorii din Vietnam pot inlocui munca romanilor plecati in strainatate.Pentru ca stim ca procesul de angajare ale unor cetateni straini din afara Uniunii este unul complex, agentia noastra de recrutare incearca sa simplifice cat mai mult posibil acest proces si sa va ofere posibilitatea angajarii celor mai buni candidati.

Muncitorii din Asia sunt o resursa umana valoroasa in foarte multe domenii.Scopul nostru este sa ajutam firmele romanesti sa-si atinga potentialul maxim prin identificarea resursei umane potrivite.Echipa noastra de profesionisti este alaturi de dumneavoastra si va incerca sa va ajute in toate problemele pe care le veti intalni pentru angajare.Angajarea muncitorilor straini va fi mult mai simpla, iar prin faptul ca ne dedicam fata de fiecare client ne situeaza printre cele mai cautate agentii de recrutare personal asiatic.

Personal Calificat recruteaza resurse umane din Filipine, Nepal, India, forta de munca din Vietnam, personal din Sri Lanka si din alte piete emergente.

Personalul pus la dispozitie angajatorilor de catre Personal Calificat da dovada de experienta in domeniile HoReCa, productie, constructii si agricultura.Vietnamezii sunt bine pregatiti in domeniul HoReCa pentru ca au dispozitie scoli foarte bune in domeniul hotelier, cat si in cel al restaurantelor.Acestia sunt prezentabili, harnici si dornici sa munceasca, iar muncitorii din Vietnam pot face diferenta pe piata muncii din Romania fiind o investitie pe care nu o veti regreta.

Un alt domeniu in care merita sa angajati personal din Vietnam este cel al agriculturii si aceasta din motivul ca sunt ambitiosi, pregatiti pentru munca fizica, sunt potriviti pentru activitatile in aer liber, in locuri si conditii diverse.Indiferent ca veti avea nevoie de muncitori vietnamezi pentru ingrijirea animalelor sau pentru muncile agricole, Personal calificat poate recruta atat personal calificat cat si necalificat.

Datorita faptului ca in Romania lucreaza vietnamezii de cativa ani am reusit sa ne dam seama ca sunt o resursa umana valoroasa in productie.Pe piata din Romania exista o multime de joburi in industria textila, industria producatoare de incaltaminte si alte categorii de industrii producatoare.

Exista muncitori din Vietnam care sunt in cautarea unui job in domeniul constructiilor pentru ca sunt rezistenti si dispusi sa lucreze peste program pentru a finaliza proiectele la timp.Vietnamezii vin in Romania cu scopul de a face bani si de a-i trimite familiilor din Vietnam.

Personal Calificat recruteaza atat muncitori calificati precum fierari, dulgheri, zidari, instalatori cat si muncitori necalificati.

Back to top