Gasesti aici mai multe pachete pentru inmormantare

Probabil ca fiecare dintre noi a participat cel putin o singura data in viata la o inmormantare si, cu siguranta, acesta reprezinta unul dintre cele mai dificile momente posibile. Si mai dificil este sa ne ocupam de aceasta ceremonie, in conditiile in care nu avem experienta necesara si nu stim care sunt pasii de urmat. Totusi, in asemenea cazuri este mult mai simplu sa apelam la o casa funerara in Bucuresti pentru ca se ocupa acestia de tot si, in plus, avem parte de toata indrumarea necesara pentru a fi mai usor sa depasim momentele sensibile.

Pachetul tau

La Casa Funerara Luca sunt propuse fel si fel de variante din care poti sa alegi, fiind imposibil sa nu gasesti cea mai buna optiune. Se gasesc optiuni pentru toate buzunarele, incepand de la pachetele gratuite pe baza talonului de pensie si pana la cele de 8000 de lei. In functie de suma disponibila si de serviciile pe care ti le doresti incluse vei putea lua cea mai buna decizie. De exemplu, daca te vei orienta catre cea mai accesibila varianta vei avea parte de un sicriu echipat complet, crucea de lemn inscriptionata cu datele persoanei decedate, lenjeria pentru sicriu, setul de orare, atat cel mic, cat si cel mare. Nu lipseste doctorul care sa se ocupe de imbalsamare, procedura care nu are cum sa lipseasca, cel care sa constate decesul si persoana care sa se ocupe de toaletare si manevrare decedat. Toate variantele pot fi personalizate pentru a ajunge pana la cea mai buna varianta pentru nevoile tale.

Serviciile de care ai nevoie

Constatarea decesului este necesara in toate contextele, iar aceasta trebuie sa fie efectuata de catre o persoana autorizata, la fel ca imbalsamarea, ceea ce este o procedura medicala pusa in practica cu scopul de a prezerva corpul persoanei decedate pana la inmormantare. Si de toaletare trebuie sa se ocupe cineva, asa ca ai nimerit unde trebuie la Casa Funerara Luca din capitala, unde serviciile nu vor lasa niciodata de dorit. Sunt necesare mai multe acte, iar aici ai parte de indrumarea necesara pentru a-ti fi cat mai usor sa gestionezi situatia asa cum trebuie. Nu ai nici grija transportului funerar, a aranjamentelor florale, a urnelor si nu numai, asa ca atunci cand cauti o casa funerara in Bucuresti stii ca esti pe maini bune.

Te orientezi catre pachetele care iti convin cel mai mult si te bucuri de servicii de o calitate superioara, astfel incat sa iti fie mai usor sa depasesti momentele dificile precum inmormantarea unei persoane dragi. Nu a fost niciodata mai simplu ca pana acum sa te ocupi de asemenea ceremonii, iar specialistii de aici au in vedere toate detaliile importante.

Back to top