Poti sa ramai mereu conectat cu un smartwatch

Multi oamenii nu vad necesitata de a avea un smartwatch, dar asta pentru ca nu stiu toate facilitatile de care dispune un ceas inteligent. Acesta te ajuta sa ai parte de mai multa comoditate zi de zi iar in functie de modelul ales benecifiezi de numeroase avantaje. Iar datorita faptului ca tehnologia avanseaza in permanenta, poti sa iti achizitionezi un smartwatch de pe iuni.ro la un pret scazut.

Preiei toate apelurile

Cu un smartwatch la inchietura mainii cu siguranta nu ratezi niciun apel important. Datorita faptului ca iti sincronizezi telefonul cu ceasul inteligent, atunci cand vei primi un mesaj sau un apel, ceasul va vibra. De asemenea, este posibil sa vizualizezi mesajele iar daca smartwatch-ul dispune de un difuzor chiar sa raspunzi la apel fara sa iti folosesti telefonul. Astfel, nu trebuie sa iti mai scoti telefonul din buzunar, mai ales atunci cand acest lucru este inconvenient.

Mereu informat

Primesti toate notificarile de pe telefon direct pe smartwatch. Indiferent ca este vorba de notificarile prin email, alerte de calendar, alerte de stiri si chiar notificarile de pe retelele de socializare. Astfel incat esti mereu informat cu ce se intampla, chiar si in situatiile in care nu ai telefonul langa tine. De asemenea, poti opri notificarile de la unele aplicatii, lasandu-le active pe cele care conteaza cel mai mult pentru tine.

Te mentii in forma

Functiile de sanatate si fitness ale ceasului inteligent te ajuta sa iti monitorizezi activitatea facuta, pasii, ritmul cardiac, tensiunea arteriala, durata si calitatea somnului si poti chiar sa vezi caloriile consumate pe parsursul unei zile in functie de cat de activ ai fost. Astfel, ai o perspectiva generala asupra nivelului de sanatate si de asemenea, vezi care aspecte necesita o imbunatatire astfel incat sa devii ceva mai buna versiune a ta.

Navigatie

Smartwatch-urile dispun de un sitstem de navigatie la fel ca si un telefon inteligent. Insa ceea ce face diferenta intre cele doua este gradul de comoditate pe care il ofera. De exemplu, daca esti turist iti va fii mult mai convenabil sa ridici incheietura mainii pentru a obtine informatii legate de directie decat sa iti scoti telefonul din buzunar constant. De asemenea, este si mai sigur. Aceasta functie te ajuta si atunci cand practici un sport. Te ajuta sa vezi exact distanta parcursa in timpul alergarii, a inotului sau a alor activitati.

Nu il pierzi niciodata

Functia antifurt se activeaza atunci cand distanta dintre smartwatch si telefonul tau depaseste un anumit numar de metri. Astfel, cele doua dispozitive vor emite o alarma pentru a te anunta ca acea distanta a fost depasita.

Preturi avantajoase

Te invitam la iuni.ro pentru a descoperi gama noastra larga de produse si pentru ati alege un smartwatch exact pe gustul tau. Aici raportul calitate pret este unul foarte avantajos, de aceea nu vei fii dezamagit.

Back to top