Cum ne trezim odihniti si la prima strigare

Multi oameni au probleme cu trezitul, multi cu somnul. Am avut ocazia sa inteleg un lucru “incendiar” (haha), testat si rastestat care se comporta ca atare in cazul trezitului, oricare ar fi ora, indiferent de cantitatea de timp dormita. Exercitiul care se face este foarte simplu si foarte, foarte eficace, cu atat mai mult cu cat este destul de popular printre meditanti. Zambesc.
Exercitiul:
Se sta in pozitie greceasca (“turceste”), relaxat cat mai mult cu putinta. Se vizualizeaza Sursa Universala de Lumina undeva deasupra, in Cer. E o bila cu Lumina care alimenteaza Universul nostru. Se mai numeste Duh Sfant. Se trimite o coarda spre Sursa, logandu-ne la ea. Din ea va cobora ori o alta coarda, ori pur si simplu va cobora lumina in voi.

Daca nu coboara, insistati. Vizual trebuie sa puteti, daca nu … cereti!
Apoi urmariti cum toata lumina care coboara in voi umple toate meridianele, venele, organele, corpul in sine (ca pe un vas – cum e folosita expresia si in Reiki si in Crestinism), incat deveniti stralucitori. La un anume grad, veti observa cum incepe sa iasa raze din corpul vostru, de parca s-ar crapa (cam ca in Matrix). Daca se crapa nu e bai, veti observa ca se formeaza o bila de lumina in jurul vostru, o sfera. In ea veti gasi protectie. Asta e tot.
Exercitiul de meditatie se face inainte de culcare. Are beneficii in mai multe cazuri, nu numai pentru somn, insa e bine de stiut si asta.

Back to top