Profita acum si inlocuieste ecranul telefonului tau

Prestige GSM este un service specializat in reparatii si accesorii Iphone. Totodata in showroom-ul Prestige GSM se ofera o diversitate de produse de profil cum ar fi incarcatoare, baterii, huse, casti sau alte accesorii IPhone. Serviciile oferite de Prestige GSM beneficiază de o garanție de 90 de zile din momentul efectuarii lucrarii. Accesoriile comandate online au garanție de 2 ani pentru persoanele fizice și de 1 an pentru persoanele juridice. Cum telefonul tău este esențial pentru desfasurarea programului în fiecare zi, fie pentru că îți suni partenerul, pentru a face o programare la dentist sau anunți că întârzii la prezentare, o zi fără telefon pare greu de imaginat. Ca urmare,când apare o defecțiune, rezolvarea acesteia devine o prioritate, iar experiența și garanția oferită de service-ul la care apelezi sunt foarte importantePe cat de importanta este eficienta si calitatea reparatiei pe atat de importanta este si rapiditatea cu care se rezolva defectiunea telefonului.Toate aceste calitati sunt într-un echilibru perfect la Prestige GSM. Prestige GSM îți sare în ajutor cu servicii profesioniste de înlocuire a display-ului pentru orice telefon Iphone.

Cunoastem cât este de suparatoare poate fi o simpla crăpătură pe display-ul telefonului tău. Aspectul telefonului tău printre altele, spune multe despre tine, așa că este important ca acesta să fie în stare perfectă de funcționare, mai ales dacă este vorba despre un iPhone. Tocmai de aceea, Prestige GSM îți pune la dispoziție un serviciu rapid și eficient de înlocuire display. În doar 20 de minute și cu montaj gratuit, putem înlocui displayul telefonului tău folosind echipament profesionist pentru a evita orice neplăceri. Pentru a schimba displayul telefonului apelăm la procedee și operațiuni compatibile cu toți producătorii de pe piață, asta reprezentand un serviciu sigur și benefic pentru telefonul tău. În ceea ce privește prețurile, ele se regasesc pe site. Speram că prețurile noastre sunt competitive, aceasta insemnand încă un beneficiu în a lucra cu Prestige GSM. In plus , dacă vei găsi un preț mai mic pentru acest serviciu în altă parte, îți putem face o contra-ofertă mult mai bună.

Intra pe site-ul service-ului si prinde oferta pentru display de la prestige gsm si nu in ultimul rand, pentru a putea respecta promisiunea de reparatie a telefonului in cel mai scurt timp posibil, foloseste formularul de comanda de pe site si specifica defectiunea acestuia exacta.

Back to top