Dispozitivul care mi-a imbunatatit viata

Daca vrei sa alegi un dispozitiv care sa iti simplifice multe dintre activitatile de zi cu zi, achizitionarea unui smart watch este o alegere pe care cu siguranta nu o vei regreta. Poate te gandesti ca telefonul inteligent pe care il ai face deja face tot ce ai nevoie pentru a avea mai multa usurinta in viata cotidiana. Dar un smart watch pe langa multe dintre functiile unui telefon, dispune si de alte caracteristici in plus care fac diferenta. Asadar, un astfel de ceas presupune multe beneficii, iar la iuni.ro avem o gama extinsa de produse din care iti poti alege ceva de care cu siguranta vei fii multumit.

Functiile de apelare

Poti utiliza aceste functii ale ceasului tau in doua moduri. In primul rand, poti folosi smartwatch-ul pentru a efectua un apel, solicitand lui Siri sa efectueze apelul pe telefonul tau sau poti utiliza ceasul pentru a raspunde la apelurile sau mesajele pe care le primesti pe telefon. Cel de-al doilea mod de a utiliza acestea functii, consta in folosirea ceasului in locului telefonului. Acest lucru este posibil daca un smart watch dispune de un difuzor, un microfon si de asemenea de o conexiunea de retea. Astfel incat poti efectua apelurile direct de pe smartwatch-ul tau.

Functii de sanatate si fitness

Un smart watch are functiile intregrate pe care le avem pe trackerele de fitness. De asemenea, dispune de functii care te ajuta sa urmaresti activitatile pe care le desfasori, calitatea si durata somnului, ritmul cardiac si nivelul general de sanatate si fitness.

Numeroase functii inteligente

Pe langa beneficiile deja mentionate, sunt si altele care te vor convinge ca ai nevoie de un smart watch.

Optiunea de memento-uri – poti folosi aceasta caracteristica pentru a nu uita nimic esential si se poate sincroniza cu telefonul tau sau cu alte dispozitive.

Afisarea apelurilor – majoritatea smart watch-urilor pot afisa atat apelurile primite cat si mesajele, dupa ce l-ai sincronizat cu telefonul.

Navigare – aceasta functie este excelenta, mai ales in cazul in care esti turist. Te ajuta sa te ghidezi cu usurinta spre locul in care doresti sa ajungi, vibrand in diferite moduri pentru a-ti spune cand trebuie sa mergi intr-o anumita directie.

Notificari – aceasta functie te lasa sa vezi notificarile primite in detaliu. Astfel, vei primi toate notificarile de pe telefon, pentru a fi mereu la curent cu lucrurile importante. De asemenea, poti opta pentru blocarea anumitor aplicatii, alegand sa primesti notificarile doar de la cele prioritare pentru tine.

Asadar, prin achizitionarea unui smart watch, beneficiezi de toate aceste avantaje plus multe alte. Iar la iuni.ro avem numeroase modele, din care cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau. Mai mult decat atat, te invitam sa profiti de reducerile noastre la toate smart watch-urile din magazinul nostru online.

Back to top