Vrei sa deschizi un magazin online?

Cele mai multe dintre magazinele fizice fie au deschis unul si online, fie s-au mutat direct intrucat in ultimii ani s-au schimbat considerabil obiceiurile de consum ale clientilor, iar cei mai multi prefera sa comande direct online, fara a mai fi nevoiti sa piarda timpul prin magazinele fizice. Asadar, daca ai nevoie de un magazin opencart, cu siguranta, ai nimerit in locul potrivit, pentru ca aici oricine va avea parte de cele mai bune conditii si de servicii de o calitate superioara. Avantajele sunt multiple, motiv pentru care le vom descoperi impreuna pe cele mai importante, incepand de la pachetele disponibile.

Ca la carte

Pentru ca orice proiect sa fie cu adevarat grozav totul trebuie sa se desfasoare dupa un plan bine pus la punct, astfel ca totul incepe cu consultanta, pentru ca specialistii Devpro sa inteleaga mai bine nevoile si dorintele clientilor, urmand ca fiecare proiect sa iasa perfect. Design-ul joaca un rol important in toate cazurile pentru ca identitatea vizuala este necesara pentru orice magazin online. Urmeaza dezvoltarea propriu zisa care, bineinteles, este cea care conteaza cel mai mult, iar aici intervine diferenta adusa de angajatii experimentati de la Devpro, iar ultima etapa este reprezentata de lansare, adica magazinul sa devina activ.

Mai multe avantaje

Exista o multime de avantaje aduse de magazinele online, motiv pentru care nu este de mirare de ce multe dintre cele fizice au ales sa migreze. In primul rand, pe aceasta cale produsele comercializate vor putea fi accesibile clientilor la orice ora din zi si din noapte, astfel ca va genera venituri non stop, iar platforma opencart este una foarte usor de gestionat si administrat. Investitia este minima raportat la beneficiile aduse si pe aceasta cale nici nu este necesara dispunerea de un stoc propriu zis care sa necesite spatii mari pentru depozitare pentru ca metoda drop shipping se dovedeste a fi foarte populara in ziua de azi. Nu in ultimul rand, orice magazin are posibilitatea de a fi expusa in fata unui public larg, motiv pentru care cu cat este mai bine inchegata prezenta in online, cu atat beneficiile sunt mai mari.

Costuri accesibile

Unul dintre principalele avantaje de care se bucura oricine apeleaza la Devpro este reprezentat de faptul ca aici preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind propuse trei pachete care merita luate in calcul, incepand de la cel standard de 149 de lei. In schimb, cine isi doreste ceva mai mult se va putea orienta catre cel business, de 189 de lei in fiecare luna, pe cand cel superior poate fi ales pentru numai 249 de lei pe luna, asa ca merita sa profiti chiar acum si sa iei cea mai inspirata decizie pentru a fi pe deplin multumit de rezultate.

 

Back to top