Botezul nu este atat de complicat de organizat

Un eveniment deosebit necesita si pregatiri pe masura, iar cum botezul reprezinta una dintre cele mai speciale ceremonii din viata tinerilor parinti, acestia sunt nevoiti sa se ocupe de nenumarate detalii. Organizarea evenimentului implica multa munca si, de cele mai multe ori, incepe cu alegerea unei date potrivite pentru desfasurarea acestuia, apoi se intocmeste lista de invitati, iar in functie de numarul de persoane se va cauta si un loc adecvat. Ulterior se pregateste meniul, se alege fotograful si mai sunt stabilite si alte detalii, printre care alegerea trusourilor, care nu au cum sa lipseasca in nici un caz.

Pregatirea evenimentului

Prin organizarea acestui eveniment, copiii vor primi darul vietii de la Dumnezeu si se considera ca din acest moment incepe calatoria lor, iar Andini vine in ajutorul nasilor si parintilor cu produsele adecvate, astfel incat totul sa fie mai simplu. Cu alte cuvinte, de aici pot fi alese mai multe modele de trusouri, care reprezinta niste seturi complete cu mai multe elemente esentiale in cadrul botezului:

Tot ce este nevoie

Astfel, acestea au in componenta o sticluta de mir care va fi folosita de catre preot, alaturi de fasa si prosop, insa nu lipseste nici sapunul cu care vor fi spalati cei mici si batista. Se considera ca toate aceste piese joaca un rol esential in traditia botezului, iar sticluta cu mir are avantajul ca poate fi refolosita si in ziua urmatoare, atunci cand va avea loc prima baie a copilului, urmand a fi pastrata amintire sau folosita chiar si in anii viitori, pentru un alt botez. De asemenea, la fel de importanta este si panza de mir, pentru ca se foloseste dupa ce cei mici au fost spalati in cristelnita, fiind important ca aceasta sa fie confectionata doar din materiale de calitate, pentru a aduce un aspect superior. Mai mult, clientii care isi doresc ca nici un detaliu sa nu ramana la voia intamplarii, pot opta pentru personalizarea acesteia, prin adaugarea initialelor copiilor, a unui logo si nu numai. Totodata, aceasta poate fi refolosita si in ziua urmatoare, iar setul este completat de sapun si de prosop, ambele fiind folosite de catre preot si, la fel ca oricare alt element, si acestea pot fi personalizate.

Cea mai inspirata decizie

Cu alte cuvinte, daca vei alege modele de trusouri de botez de la Andini, cu siguranta, nu vei fi dezamagit intrucat toate seturile sunt complete, fiind alcatuite din materiale de calitate, motiv pentru care sunt foarte comode, iar cei mici se vor simti foarte bine in pielea lor. Totodata, produsele pot fi personalizate, sunt disponibile mai multe marimi, iar raportul calitate – pret este unul care trebuie luat in calcul in toate situatiile, tarifele fiind accesibile pentru toate buzunarele.

Back to top