Cum se folosesc dispozitivele de urmarire

Cu siguranta, un GPS tracker nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, motiv pentru care sunt multi cei care sunt interesati de astfel de dispozitive, dar si de modul de folosire al acestora, astfel ca iUni reprezinta locul ideal, care aduce toate raspunsurile. In primul rand, aici sunt propuse nenumarate optiuni, toate asigurand un raport calitate – pret ideal, fiind, asadar, foarte usor pentru fiecare client sa ia o decizie inspirata.

Aceste dispozitive sunt de dimensiuni modice, motiv pentru care se dovedesc a fi ideale in mai multe contexte, se instaleaza cu usurinta pe orice vehicul si aduce cateva functii utile. Cu alte cuvinte, aceasta este cea mai simpla modalitate prin care se poate asigura securitatea bunurilor mobile, precum autoturisme, motociclete sau biciclete.

Cele mai importante functii

Asadar, un GPS tracker de la iUni poate oferi nu numai locatia precisa a autoturismului personal, ci permite si ascultarea conversatiilor din apropiere intrucat este incorporat si un microfon minuscul. In acelasi timp, acest dispozitiv se dovedeste a fi o adevarata necesitate in cazul companiilor de inchirieri auto sau firmelor ce detin flote de masini. Pentru ca autonomia bateriei incorporate sa nu reprezinte o problema, aceasta se poate conecta la cea a masinii, astfel incat sa fie nelimitata. In schimb, una dintre cele mai utile functii este aceea de a opri autoturismul printr-un simplu SMS, iar utilizatorii pot fi atentionati si atunci cand se depaseste o viteza prestabilita, fie un anumit perimetru. Datorita durabilitatii carcasei metalice, aceasta trece cu brio testul timpului si se prezinta in cele mai bune conditii, fara sa se deterioreze, indiferent de conditiile la care este expusa.

Fara limite

In plus, nu sunt impuse limite cu privire la tipul autoturismelor pe care pot fi folosite dispozitivele de urmarire, motiv pentru care gadgeturile reprezinta o solutie inspirata in toate cazurile.

Mod de functionare

Pentru ca multe persoane sunt preocupate de modul de functionare al acestor dispozitive, iUni vine cu raspunsul: pornirea aparatului se face printr-o simpla apasare de buton, urmand ca mai apoi sa fie inserata o cartela SIM, care este important sa fie incarcata cu credit si se trimite un SMS pentru initializarea gadgetului. Ulterior, pentru a determina locatia precisa, cu o eroare acceptata de numai cativa metri, este suficient sa se apeleze numarul de telefon aferente cartelei, apelul este respins si automat va fi transmis un SMS cu datele cu privire la locatie. In functie de preferinte, exista si posibilitatea de monitorizare permanenta, caz in care nu mai e nevoie de apelarea numarului de telefon, ci coordonatele sunt comunicate continuu. In schimb, este important de stiut ca aceste dispozitive de urmarire de la iUni functioneaza in retelele Orange, Telekom si Vodafone, nu si in cea Digi.

Back to top