Cea mai practica solutie pentru terasa ta

Petrecerea timpului liber pe terasa reprezinta una dintre cele mai mari placeri ale celor care locuiesc la casa, iar DHN aduce o solutie prin care clientii nu mai trebuie sa se fereasca de vremea nepotrivita. Peretii de vant reprezinta o optiune foarte practica, accesibila din punct de vedere financiar si care aduce eficienta in toate situatiile. Sistemele se bazeaza pe un principiu simplu, iar peretii transparenti sunt ideali atat pentru terase, cat si pentru balcoane sau foisoare, avand in componenta o folie speciala care nu obtureaza patrunderea luminii.

Personalizare

Nici un client nu trebuie sa isi faca griji cu privire la dimensiunile terasei, pentru ca totul este confectionat la comanda, ceea ce presupune ca se gasesc solutiile optime pentru fiecare situatie in parte. Pe aceasta cale e foarte usor sa se pastreze aspectul general si sa se creeze o legatura armonioasa intre terasa si restul casei, fiind un spatiu suplimentar castigat, ce se poate folosi intr-o multime de situatii.

Un plus de protectie

Consulta oferta DHN pentru a afla mai multe despre peretii de vant si despre protectia adusa de acestia in toate mediile. Cu alte cuvinte, ploaia, vantul puternic sau zapada nu vor mai reprezenta o problema pentru zilele si serile lungi petrecute pe terasa, spatiul fiind incalzit cu usurinta, astfel ca se poate adauga un plus considerabil la suprafata utila disponibila. In acelasi timp, si peretii in sine sunt foarte rezistenti, motiv pentru care nu se deterioreaza atunci cand sunt expusi la conditii mai putin prietenoase. Mai mult, folia utilizata este una speciala, care asigura un plus de protectie in fata razelor UV, ceea ce presupune ca pot fi tinute la distanta mai multe probleme.

Usor de folosit

Sistemele in sine nu sunt deloc complicate si exista diferite solutii de prindere, in functie de preferintele clientilor, cea mai comuna fiind cea cu capse, motiv pentru care sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru instalarea acestora atunci cand este nevoie. La fel de simplu este ca peretii sa fie indepartati, ceea ce presupune ca fiecare spatiu poate deveni multifunctional.

Pentru mai multe medii

Nu in ultimul rand, daca vei consulta oferta DHN vei constata faptul ca solutia peretilor de vant se preteaza intr-o multime de situatii, nu numai in cazul caselor, balcoanelor si foisoarelor, ci sunt ideale si pentru restaurante, cafenele sau pensiuni, unde se pot delimita rapid spatiile, in special cele dedicate fumatorilor si nefumatorilor.

Investitia

Fata de multe alte modalitati de inchidere a unui spatiu, peretii de vant reprezinta, de departe, cea mai accesibila solutie din punct de vedere financiar. Preturile la DHN se calculeaza in functie de fiecare proiect in parte, intrucat dimensiunile variaza in toate cazurile, asa ca poti consulta oferta aici pentru a afla mai multe.

Back to top